Η συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., εξελίσσεται και παρουσιάζουν το Van της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών! Το ειδικά διαμορφωμένο Van θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές της Αθήνας με σκοπό οι δημότες της πόλης να ανακυκλώσουν ακόμη πιο εύκολα τις ηλεκτρικές τους συσκευές και να συμβάλλουν σε μια πιο καθαρή πόλη.

To Van ντυμένο στα χρώματα της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. ξεκινά την κυκλοφορία του στην πόλη με πρώτη στάση το σταθμό ΗΣΑΠ «Άνω Πατήσια» (Πλατεία Αγίας Βαρβάρας), όπου και θα βρίσκεται σταθμευμένο εκεί Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Ιουνίου, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 και θα περιμένει τους δημότες να φέρουν προς ανακύκλωση τις ηλεκτρικές τους συσκευές, λαμπτήρες καθώς και δοχεία τόνερ και μελανιών. Μετέπειτα το Van θα βρεθεί στην πλατεία Βαρνάβα Παγκράτι, Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (Παλαμηδίου και Πλάτωνος), Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 καθώς και στο Μετρό Πανόρμου, πλατεία Κανελλοπούλου Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Αναζητήστε το Van της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. και ανακυκλώστε τις ηλεκτρικές σας συσκευές συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο!