Υλικά
- 1 χοιρινό ψαρονέφρι
- 1 ποτηράκι του κρασιού, κρασί ροζέ
- 20 κεράσια (χωρίς τα κουκούτσια)
- 1 κουταλάκι κορν φλάουερ
Γενικά
240 θερμίδες ανά μερίδα
Εκτέλεση
Ψήνετε το ψαρονέφρι στο φούρνο για 30΄. Όσο ψήνεται το κρέας, ετοιμάζετε τη σάλτσα. Xτυπάτε τα κεράσια μαζί με το κρασί στο μπλέντερ. Bάζετε τον πολτό σε κατσαρολάκι και τον βράζετε για 6-7΄. Διαλύετε το κορν φλάουερ σε λίγο κρύο νερό και το ρίχνετε στο κατσαρολάκι. Mόλις πήξει η σάλτσα, την περιχύνετε στο κρέας και σερβίρετε.
Μερίδες
για 4 άτομα