Υλικά

  • 1 σαλάτα
  • 1 αβοκάντο
  • 2 πορτοκάλια
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο

Γενικά170 θερμίδες ανά μερίδαΕκτέλεσηKόβετε τα πορτοκάλια σε κυβάκια και το αβοκάντο σε φέτες. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και κόβετε τη σαλάτα σε μεγάλα κομμάτια. Aνακατεύετε όλα μαζί τα υλικά σε σαλατιέρα και σερβίρετε.


Μερίδεςγια 4 άτομα