Υλικά

  • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • 1 αγγούρι
  • 100 γρ. μπλε τυρί
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Bράζετε το ρύζι σε 2½ φλιτζάνια νερό που κοχλάζει για 20 λεπτά. Kόβετε το αγγούρι και το τυρί σε κυβάκια.Aνακατεύετε το ρύζι με τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε.


Μερίδες
για 4 άτομα

Σύσταση

  • Θερμίδες…………………………..756
  • Πρωτεΐνες …………………………17 γρ.
  • Υδατάνθρακες ……………………76 γρ.
  • Κορεσμ. λιπ………………………..13 γρ.
  • Μονοακ. λιπ………………………..24 γρ.
  • Πολυακ. λιπ…………………………4 γρ.
  • Χοληστερίνη………………………..38 mg
  • Φυτικές ίνες…………………………2 γρ.