Υλικά
- 2 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 λάιμ (το χυμό του)
- 1 κουταλιά ξερό ή φρέσκο βασιλικό
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρετε στο λάδι.Προσθέτετε τον μπακαλιάρο και τον σβήνετε με το χυμό λάιμ και το κρασί.
Ρίχνετε το βασιλικό και το πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να βράσει μέχρι να σωθούν τα υγρά του.
Μερίδες
για 4 άτομα
Σύσταση
- Θερμίδες…………………………….624
- Υδατάνθρακες …………………….14 γρ.
- Μονοακ. λιπ………………………..29 γρ.
- Χοληστερίνη………………………..–
- Πρωτεΐνες …………………………40 γρ.
- Κορεσμ. λιπ………………………..6 γρ.
- Πολυακ. λιπ………………………..8 γρ.
- Φυτικές ίνες………………………..3 γρ.