Υλικά
- 2 αυγά
- 1½ φλιτζάνι γάλα φρέσκο
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 400 γρ. φέτα χοντροκομμένη
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΓενικάΓια 6-8 άτομαΕκτέλεσηΧτυπάτε τα αυγά και τα ανακατεύετε με σύρμα σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια, βάζετε στο φούρνο ένα πυρέξ, στο οποίο έχετε ρίξει 2 κουταλιές ελαιόλαδο, μέχρι να προθερμανθεί ο φούρνος. Βγάζετε το πυρέξ από το φούρνο, προσθέτετε το μείγμα και από πάνω απλώνετε τη φέτα. Ψήνετε στους 200° C για 35-40΄.