Υλικά

  • 2 αυγά
  • 1½ φλιτζάνι γάλα φρέσκο
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 400 γρ. φέτα χοντροκομμένη
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΓενικάΓια 6-8 άτομαΕκτέλεσηΧτυπάτε τα αυγά και τα ανακατεύετε με σύρμα σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια, βάζετε στο φούρνο ένα πυρέξ, στο οποίο έχετε ρίξει 2 κουταλιές ελαιόλαδο, μέχρι να προθερμανθεί ο φούρνος. Βγάζετε το πυρέξ από το φούρνο, προσθέτετε το μείγμα και από πάνω απλώνετε τη φέτα. Ψήνετε στους 200° C για 35-40΄.