Πέρα από τα ω-3 λιπαρά οξέα, τις ελάχιστες θερμίδες και τις πολύτιμες πρωτεΐνες, τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία τα ψάρια μπορούν να προσφέρουν μοναδικές γευστικές απολαύσεις, είτε ψημένα απλά στον φούρνο ή στη σχάρα, είτε μαγειρεμένα με μυρωδικά και άλλα συνοδευτικά. Το ψάρι δεν τρώγεται μόνο με λαδολέμονο ή τηγανητό. Δοκιμάστε αυτές τις συνταγές και, ακόμη κι αν δεν ανήκετε στους λάτρεις του ψαριού, θα γλείφετε τα δάχτυλάΨάρι με σάλτσα μουστάρδαςΜπαρμπούνια φούρνουΣαλάτα με ψάριΨάρι με τσιγαρολάχαναΨάρι ψητό στο φούρνο