Μια νέα κρέμα έρχεται στο προσκήνιο… ή μάλλον στο φαρμακείο της γειτονιάς σας, για να περιποιηθεί την ευαίσθητη επιδερμίδα σας με καινοτομικό τρόπο.



Πρόκειται για ένα προϊόν με 4 σημαντικά πλεονεκτήματα που είναι ταμάμ για την απαιτητική επιδερμίδα:

* Το πρώτο είναι η καταπράυνση: Χάρη στο ιαματικό νερό και στο neurosensine, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό με έντονη καταπραϋντική δράση που καταπολεμά τους ερεθισμούς. Και μη φανταστείτε ότι το neurosensine είναι ξένο προς τον οργανισμό μας. Πρόκειται για μια ουσία πανομοιότυπη με εκείνες που εκκρίνονται φυσιολογικά στο σώμα μας.

* Το δεύτερο είναι η υψηλή ανοχή. Όσο ευαίσθητη ή αλλεργική κι αν είναι η επιδερμίδα σας, δέχεται χωρίς πρόβλημα την Toleriane Ultra. Τα εργαστήρια της La Roche-Posay, σε συνεργασία με αλλεργιολόγους, υπέβαλλαν την συγκεκριμένη κρέμα σε τεστ δοκιμής που συμμετείχαν άτομα πολύ ευαίσθητα σε τουλάχιστον 2 αλλεργιογόνα (σύμφωνα με τη σειρά ευρωπαικών προτύπων).

* Το τρίτο πλεονέκτημα είναι η ευχάριστη σύνθεσή της με 0% συντηρητικά, parabens, αλκοόλη, άρωμα, χρωστικές και λανολίνη.

Ιδού για ποια κρέμα μιλάμε:



* Άφησα για το τέλος, το τέταρτο και ίσως το πιο σημαντικό ατού της Toleriane Ultra, και αυτό είναι ότι εμποδίζει την επιμόλυνση και την οξείδωση του προϊόντος χάρη στο καινοτομικό κλείσιμο της συσκευασίας του. Δείτε το σχέδιο για να καταλάβετε καλύτερα:



Και θα μου πείτε γιατί αυτό έχει τόσο μεγάλη σημασία. Γιατί η κύρια αιτία για την αλλοίωση μιας κρέμας είναι η επιμόλυνση από μικρόβια, βακτήρια και άλλους εξωτερικούς παράγοντες που αφήνουν το αποτύπωμά τους στο προϊόν όταν έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα και τα χέρια μας. Για να αποτραπεί αυτό το φαινόμενο χρησιμοποιούνται τα συντηρητικά, τα οποία επιβαρύνουν τη σύνθεση και συνεπώς την ευαίσθητη επιδερμίδα.



Θα σας την πρότεινα είτε έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα είτε όχι, μιας και η αγνή σύνθεσή της προσφέρει όλα όσα αναζητάτε από μια ενυδατική και είναι κατάλληλη ακόμα και για την περιοχή των ματιών.