* Περισσότερο από 98% των περιπτώσεων καρκίνου είναι ιάσιμος όταν διαγιγνώσκεται στα αρχικά στάδια.

* Πάνω από 1.200.000 άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού αυτό το χρόνο.



* 20 χρόνια, μετράει η Εκστρατεία Κατά Του Καρκίνου του Μαστού, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Estee Lauder.



* 115.000.000 ροζ κορδέλες έχουν μοιραστεί παγκοσμίως με σκοπό την υπενθύμιση ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Μία από τις δημιουργούς της ροζ κορδέλας που είναι πλέον παγκόσμιο σύμβολο είναι η Εvelyn Lauder.



* Aν είστε 40 ετών +, αφιερώστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας και κάντε μία μαστογραφία (ή και νωρίτερα εάν υπάρχει υψηλός κίνδυνος), μία φορά το χρόνο.



* 8 διαφορετικά σχέδια βραχιολιών έχει δημιουργήσει ο Δούκας Χατζηδούκας, σε συνεργασία με την Estee Lauder.



* 10 ευρώ είναι η συμβολική τιμή των φετινών βραχιολιών Pink Ribbon Bracelets, και διατίθενται στα stands της Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφερθούν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’.



38 κτίρια-ορόσημα και μνημεία σε όλο τον κόσμο φωταγωγήθηκαν το 2010, μέσα σε 24 ώρες, γεγονός που καταγράφηκε στα ρεκόρ Γκίνες. Mερικά μόνο από όσα έχουν φωταγωγηθεί είναι:

το Empire State Building,



η όπερα του Σίδνεϊ



ο Πύργος στη Μαλαισία



το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο



* Το City Link είναι το 15ο κτίριο στην Ελλάδα που θα φωτιστεί φέτος με το συμβολικό ροζ χρώμα. Άλλα κτίρια που έχουν ντυθεί στα ροζ είναι το Ζάππειο Μέγαρο, το Δημαρχείο της Αθήνας, ο πύργος του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη, κ.ά.



Αυτό το γνωρίζατε;

Η Estee Lauder αφού άκουσε προσεκτικά τις ανάγκες και τα προβλήματα ομορφιάς που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο στάδιο της θεραπείας τους, προσάρμοσε tips και τεχνικές μακιγιάζ βασισμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες. Οι σύμβουλοι ομορφιάς Estee Lauder είναι πρόθυμοι να τα μοιραστούν μαζί τους ανά πάσα στιγμή.