Πρωτοποριακή φόρμουλα για επιπλέον προστασία – Διατηρείστε την αυτοπεποίθησή σας ΑΚΟΜΑ και υπό συνθήκες Stress.


Ένας νέος σύμμαχος κατά του stress έχει προστεθεί στην οικογένεια DEO της NIVEA, το NIVEA Stress Protect, ένα αποσμητικό που προσφέρει επιπλέον προστασία ακόμα και κατά της εφίδρωσης που συνδέεται με το άγχος και το stress.



Το stress είναι δυστυχώς μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας, είτε αφορά μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση, καθημερινές υποχρεώσεις ή ακόμα και το πρώτο ραντεβού, και η εφίδρωση είναι ένα από τα εμφανή σημάδια του. Αυτός ο τύπος εφίδρωσης, που συνδέεται με το stress σε σύγκριση με την εφίδρωση που συνδέεται με τη ζέστη και τη φυσική άσκηση, εμφανίζεται ταχύτερα και έχει αποδειχτεί ότι έχει πιο έντονη μυρωδιά, ενώ είναι δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Η νέα σειρά αποσμητικών NIVEA Stress Protect έχει δημιουργηθεί ειδικά για να σας «καλύπτει» και υπό συνθήκες άγχους και stress.


Η νέα σειρά αποσμητικών NIVEA Stress Protect σας προστατεύει καθώς περιέχει μία μοναδική αντιβακτηριδιακή φόρμουλα η οποία προσφέρει επιπλέον προστασία ακόμα και σε καταστάσεις έντονου stress, και κρατά μακριά την εφίδρωση και τις δυσάρεστες μυρωδιές.


Η σειρά συμπεριλαμβάνει προϊόντα για γυναίκες και για άντρες και οι φόρμουλες έχουν αποδειχτεί- σε ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο δοκιμών (Trier Social Stress Test)- ότι μειώνουν τον ιδρώτα έως και 85%* ενώ ελαχιστοποιούν τις δυσάρεστες μυρωδιές. Την ίδια στιγμή, το έλαιο αβοκάντο που περιέχει περιποιείται και την επιδερμίδα της μασχάλης.


Δοκιμάστε και εσείς τα νέα Deo προϊόντα NIVEA Stress Protect και συνεχίστε την ημέρα σας stress free και χωρίς άγχος για τα δυσάρεστα παρελκόμενα του stress.


Το προϊόντα NIVEA Stress Protect είναι διαθέσιμα σε spray και roll on.


* daacro institute, TSST Test, Germany