Αυτό το καλοκαίρι οι θαλασσινές γεύσεις σερφάρουν στο Lovefish.gr, τον πρωτότυπο ιστότοπο που φέρει την υπογραφή Καλλιμάνης και που αποτελεί πλέον το online σημείο αναφοράς για ό,τι έχει να κάνει με τις γεύσεις της θάλασσας. Το Lovefish.gr ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με τη ζωντάνια και τη ζεστασιά του, κερδίζοντας τις εντυπώσεις δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών. Πρόκειται για ένα δυναμικό site που θα λατρέψουν οι fans της ελληνικής διατροφής με βάση το ψάρι, καθώς φιλοξενεί έναν μακροσκελή κατάλογο λαχταριστών συνταγών για ψάρια και κάθε λογής θαλασσινά –από μύδια, γαρίδες και χταπόδι μέχρι βακαλάο, κοκκινόψαρο, γλώσσα και φαγκρί– οι οποίες ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση.

Πέραν, όμως, από τη μεγάλη ποικιλία συνταγών, οι επισκέπτες του Lovefish.gr θα βρουν έξυπνες συμβουλές για τη μαγειρική διαχείριση ψαριών και θαλασσινών, χρήσιμες διατροφικές πληροφορίες, καθώς και άρθρα σχετικά με τα αλιεύματα.

Και φυσικά όλες οι παραπάνω συνταγές και συμβουλές είναι δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου, του chef που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας το ψάρι!