Η καλοκαιρινή περίοδος έχει ήδη αρχίσει και αντί να απογοητεύεστε που τα προγράμματα στα γυμναστήρια ελαττώνονται ή να νιώθετε τύψεις που προτιμάτε να απολαύσετε τον καφέ σας στην κοντινότερη παραλία, μπορείτε να μεταφέρετε και τη γυμναστική σας έξω!

Η γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους εκτός του ότι είναι πιο οικονομική προσφέρει και πολλαπλά οφέλη καθώς ο καθαρός αέρας αλλά και η ζέστη αυξάνουν την καύση λίπους και ανεβάζουν τον μεταβολισμό σας στα ύψη!

Περπάτημα ή jogging στην άμμο, κολύμπι, ρακέτες, beach volley είναι λίγες από τις δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν αλλά και σας γυμνάζουν ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο, αφού συμμετέχει ολόκληρο το σώμα γυμνάζοντας κάθε σημείο ακόμα και αυτά που δεν είχατε φανταστεί.

Pilates και Yoga, για σας που θέλετε κάτι πιο ολοκληρωμένο ώστε να συνδυάσετε τη γυμναστική σας με τα οφέλη τις βαθιάς αναπνοής η οποία σας απαλλάσσει από το άγχος της πόλης και της καθημερινότητας, οξυγονώνει τον εγκέφαλο αλλά και προλαμβάνει τα συμπτώματα κατάθλιψης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα στρώμα ή την πετσέτα θαλάσσης και μια ήσυχη μεριά στην παραλία, στο κοντινότερο πάρκο ή ακόμα και στο μπαλκόνι σας. Ταυτόχρονα υπάρχουν διάφορα summer camps, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού τα οποία σας προσφέρουν τη χαλάρωση των διακοπών σας μαζί με προγράμματα γυμναστικής όπως yoga και Pilates.