Υλικά για 4 άτομα:
500 γρ. Barilla Spaghetti Ολικής Αλέσεως
2 μελιτζάνες  
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα  
400 γραμμάρια σάλτσα Ναpoletana Barilla  
80 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα  
Φρέσκια ρίγανη  
Ελαιόλαδο  
Αλάτι  
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τις μελιτζάνες σε πολύ μικρά κυβάκια.
2. Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνετε τα spaghetti και ανακατεύετε. Αφήνετε να βράσουν περίπου 8 λεπτά και στη συνέχεια τα σουρώνετε καλά.
3. Στην κατσαρόλα που βράσατε τα ζυμαρικά προσθέτετε 3 κουταλιές ελαιόλαδο και προσθέτετε τα κρεμμύδια και τις μελιτζάνες. Ανακατεύετε με μια κουτάλα σε μέτρια φωτιά μέχρι τα κρεμμύδια και οι μελιτζάνες να σoταριστούν καλά και προσθέτετε τη σάλτσα Napoletana και ¼ ποτηριού νερό.
4. Προσθέτετε αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγη φρέσκια ρίγανη και αφήνετε τη σάλτσα να βράσει για 13-15 λεπτά.
5. Σερβίρετε τα ζυμαρικά τα οποία έχετε ζεστάνει με λίγο ελαιόλαδο περιχύνοντας τα με τη σάλτσα που έχετε φτιάξει με τα κρεμμύδια και τις μελιτζάνες, και προσθέτετε την τριμμένη παρμεζάνα.

Χρόνος προετοιµασίας: 13-15 λεπτά

Ακολουθήστε το στο Google News