Υλικά (για 4-6 άτομα)* 500 ml χυμό λεμονιών (6 λάιμ και 6 κανονικά) * 100 ml νερό* 150 γρ. ζάχαρη άχνηΕκτέλεση 1. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη, τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Στη συνέχεια, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.2. Στο μεταξύ, στύβετε τα λεμόνια και σουρώνετε τον χυμό τους, τον οποίο προσθέτετε στην κατσαρόλα. 3. Αν έχετε παγωτομηχανή, μεταφέρετε το μείγμα σε αυτήν και όταν το παγώσει το βάζετε σε μεταλλικό σκεύος παγωτού και το φυλάτε στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε, ανακατεύετε πολύ καλά το μείγμα και το βάζετε σε ένα μεταλλικό σκεύος παγωτού. Καταψύχετε το μείγμα και έπειτα το λιώνετε χτυπώντας το στο μίξερ. Ακολουθείτε αυτήν τη διαδικασία άλλες 2 με 3 φορές. l