Το γνωστό σε όλους μας ‘Κορμί’ φαίνεται να είναι αψεγάδιαστο, αν και 54 Μαΐων πλέον, ενώ συνεχίζει να αποτελεί ένα σύμβολο του σεξ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Η ίδια όμως παραδέχεται ότι δεν ήταν όλα εύκολα για εκείνη καθώς μεγάλωνε. Όταν έκλεισε τα 50, άρχισε να παρατηρεί μεγάλη δερματική ξηρότητα, αύξηση βάρους στην περιοχή των γοφών και παντελή έλλειψη ενέργειας. Αν και δεν είχε αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της, η διατροφή και η άσκηση που ακολουθούσε μέχρι τότε, απλώς έπαψαν να λειτουργούν για την ίδια.

Πώς περιγράφει η ίδια την ημέρα της; Ξυπνάει στις 5 το πρωί ακούγοντας ήχους διαλογισμού. Αυτό της παίρνει γύρω στα 20 λεπτά. Αντί για εσπρέσο, πίνει πλέον καυτό νερό με λεμόνι και προσθέτει λίγο κόκκινο πιπέρι ή ελάχιστη ζάχαρη στέβια. Της αρέσει να φτιάχνει πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου, πράσινη στέβια, κάρδαμο, τζίντζερ, κανέλα και βρώμη. Σε γενικές γραμμές, τρώει καρπούς, φασόλια, λαχανικά και λατρεύει να φτιάχνει χυμούς από φρούτα, όπως το αβοκάντο. Τρώει πιο σπάνια ένα βραστό αυγό, λίγη παρμεζάνα ή κατσικίσιο τυρί.

Το κεφάλαιο άσκηση. Έχει περάσει διάφορες φάσεις, μεταξύ αυτών και το μποξ και η κλασική γυμναστική. Τώρα έχει στραφεί στη γιόγκα, ενώ επιλέγει το κολύμπι και τα αθλήματα του υγρού στοιχείου. Το περπάτημα δίπλα αλλά και μέσα στη θάλασσα (πάντα παρέα με το σκύλο της) δυναμώνει τα πόδια και τη μέση και αποτελεί ιδανικό διουρητικό.

Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι κάτι απαραίτητο για την Elle, και την αντιμετωπίζει σαν καθημερινή ιεροτελεστία. Πριν ή μετά το ντους, βουρτσίζει το στεγνό δέρμα με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από τα δάχτυλα προς την καρδιά. Στο μπάνιο, κάνει 3 κύκλους εναλλαγής από το κρύο στο καυτό νερό. Δεν ξεχνά ποτέ την ενυδάτωση όλου του σώματος. Η σημασία της βιταμίνης D έχει υψηλή θέση στην καθημερινότητά της, γι αυτό και φροντίζει να ξαπλώνει στον ήλιο για 10-20 λεπτά το πρωί και 10 λεπτά το απόγευμα. Εκτός από το φυσικό χρώμα, κάνει θαύματα στο ανοσοποιητικό σύστημα Οι ώρες πρέπει να είναι πολύ πρωί και αργά το απόγευμα, αφού και η ίδια, αν μετανιώνει για κάτι, είναι που δεν έχει φορέσει αρκετό αντηλιακό στη ζωή της.

Κλείνει με το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία γυναίκα. Την αυτοπεποίθηση. Υποστηρίζει ότι τώρα νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της και μας εκπλήσσει όταν λέει ότι ντρεπόταν και ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια μπροστά στην κάμερα. Με το πέρασμα των χρόνων, ανακάλυψε ποια ρούχα την κάνουν να νιώθει και να δείχνει καλά ενώ με το μαγιό έδειχνε πιο πολύ ‘στα νερά της’ επειδή μεγάλωσε με αυτόν τον τρόπο.

‘Δεν ένιωσα ποτέ καμία διαφορά επειδή με αποκαλούσαν το Σώμα’. Δεν συνέβαλα ποτέ σε αυτό και δεν σήμαινε κάτι για εμένα. Μέσα στο Σώμα, υπάρχει μία καρδιά και μία ψυχή’.