Όπως ο Μάρτιος και η άνοιξη πάνε μαζί, ακόμη κι αν αυτό δεν γίνεται ορατό στη φύση από την πρώτη ημέρα του, ο νέος μήνας που καταφθάνει, επηρεάζει σταδιακά αρκετούς από τους ζωδιακούς τύπους, φέρνοντας νέα ξεκινήματα σε διάφορα επίπεδα. Ειδικότερα:

Κριέ ο Ήλιος στο ζώδιό σου στις 20/3, που συμπίπτει με την εαρινή ισημερία, και μια ημέρα μετά με την Πανσέληνο στον Ζυγό, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Ενδέχεται να αφορά μια ανέλιξη στον εργασιακό τομέα, αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα διαθέτεις ζωντάνια και δυναμισμό, οπότε δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τη διάθεση ανανέωσης, που θα σε χαρακτηρίζει την εν λόγω περίοδο.

Ταύρε ο Άρης στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε βοηθά να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου σε δουλειά και σπίτι. Βοηθητικά για τις προσωπικές σου σχέσεις λειτουργεί και ο Ουρανός που από τις 6/3 επιστρέφει στο ζώδιό σου, φέρνοντάς σου ιδέες και αλλαγές στον τομέα των οικονομικών.

Δίδυμε ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 31/3 εντείνοντας το επικοινωνιακό ταλέντο που διαθέτεις, οπότε αξιοποίησε το.

Καρκίνε ο νέος μήνας δεν σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, επικρατεί σταθερότητα, οπότε συνέχισε τις προσπάθειές σου σε όλα τα επίπεδα και δεν θα χάσεις.

Λέοντα η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον άξονά σου (1-26/3) σε κάνει πιο κοινωνικό, γεγονός που θα ευνοήσει νέες γνωριμίες, αλλά και συνεργασίες, που θα χαρακτηρίζονται από ομαδικό πνεύμα.

Παρθένε η Νέα Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθύς στις 6/3, σε κάνει πιο συναισθηματική, κάτι που θα επηρεάσει τις σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε ξεκαθαρίσματα και μια καινούργια αρχή, που θα σε φέρει πιο κοντά με κάποιους άλλους.

Ζυγέ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (21/3) θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό επίπεδο, βάζοντας σε νέα βάση τη ζωή σου.

Σκορπιέ ο Άρης συνεχίζει να είναι στον Ταύρο και στον άξονά σου (1-30/3) διατηρώντας στο προσκήνιο τα οικονομικά αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Να βρίσκεις τρόπους να χαλαρώνεις, να μην ξεχνάς τις ανάγκες σου και να αφουγκράζεσαι το σώμα σου, γιατί η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά πιεστική.

Τοξότη καθώς ο Άρης περνάει στους Διδύμους και στον άξονά σου (31/1), αυξάνεται η ανάγκη σου για επικοινωνία. Να είσαι επιλεκτικός και να μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερε έχεις περάσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα και αρκετά ζητήματα παρόλο που έχουν δρομολογηθεί παραμένουν σε εκκρεμότητα. Δεν προδιαγράφονται ιδιαίτερες αλλαγές.

Υδροχόε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1-26/3) σε ευνοεί, σου φέρνει δώρα και ευκαιρίες για εξέλιξη. Αξιοποίησε τες.

Ιχθύς ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 6/3, οπότε ζητήματα που έχεις σε εκκρεμότητα επανακάμπτουν ζητώντας την επίλυσή τους. Παράλληλα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (6/3) θα αυξήσει τη διάθεσή σου για μια νέα αρχή. Απλά πρόσεξε τις υπερβολές. Τουλάχιστον έως τις 27/3 όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, οπότε και θα αρχίσουν να στρώνουν τα συναισθηματικά. Έπεται και συνέχεια.