Τη γνωρίσαμε το 2011 μέσα από τον ρόλο της ως Σάνσα Σταρκ στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά Game of Thrones. Τότε ήταν ένα γλυκό 15χρονο κορίτσι με κόκκινα μαλλιά. Πλέον, το Game of Thrones έχει ολοκληρωθεί, και η Σόφι Τέρνερ είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Τζο Τζόνας.

Εκτός όμως από την εξέλιξή της σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, η Τέρνερ έχει πραγματοποιήσει και μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, βάφοντας τα μαλλιά της σε ψυχρή, ξανθιά απόχρωση.

Μάλιστα, το ξανθό είναι το φυσικό της χρώμα μαλλιών και όλα αυτά τα χρόνια έβαφε τα μαλλιά της κόκκινα για τις ανάγκες της σειράς.

View this post on Instagram

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Η 23χρονη ηθοποιός επιλέγει αυτήν την περίοδο να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της, αφού όπως έχει δηλώσει μπορεί το κόκκινο να την κάνει να νιώθει πιο δυναμική, αλλά το ξανθό την κάνει να νιώθει ο εαυτός της.

Για να διατηρεί τα μαλλιά της υγιή και λαμπερά, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια βαφών και καθημερινών χτενισμάτων, τα περιποιείται εντατικά.

Το μυστικό της για βαθιά ενυδάτωση της τρίχας είναι το λαδάκι μαλλιών, το οποίο απλώνει στις άκρες των μαλλιών της κάθε βράδυ προτού κοιμηθεί.

Έτσι, ξυπνάει με ενυδατωμένα και απαλά μαλλιά!

View this post on Instagram

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: