Υλικά

1 κουνουπίδι

1 ξερό κρεμμύδι

1 συσκευασία ντομάτες κον κασέ

2 κ.σ. ελαιόλαδο

200 ml γάλα καρύδας

½ κ.γ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

1 κ.γ. σπόροι μουστάρδας

1 κ.γ. σπόροι κύμινο

1 κ.γ.  κάρυ

½ κ.γ. νιφάδες τσίλι

Εκτέλεση

Καθαρίστε το κουνουπίδι και πλύνετέ το καλά. Έπειτα βάλτε το να βράσει σε μια κατσαρόλα όπου θα έχετε ήδη ζεστάνει αλατισμένο νερό. Αφήστε το δέκα λεπτά και στραγγίξτε το. Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίστε στο ελαιόλαδο το κύμινο και τους σπόρους μουστάρδας. Προσθέστε το τζίντζερ και το κρεμμύδι ανακατεύοντας διαρκώς. Στη συνέχεια ρίξτε και τη ντομάτα και το κάρυ. Χωρίς να σταματήσετε να ανακατεύετε, προσθέστε και το κουνουπίδι και το τσίλι. Μετά από λίγο, ρίξτε στο τηγάνι και το γάλα καρύδας και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πάρει μία βράση. Τότε χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήστε το φαγητό σας να σιγοβράσει για ακόμη 10 λεπτά.