Υλικά

1   λευκή σοκολάτα
1  μαύρη σοκολάτα
1 σοκολάτα γάλακτος

Διαδικασία

1. Λιώστε τις σοκολάτες σας σε μπεν μαρί.
2. Αφού τοποθετήσετε μία λαδόκολλα στο ταψί, ρίξτε μία μία τις λιωμένες σοκολάτες, την μία πάνω από την άλλη, σχηματίζοντας κύκλο.
3. Ανακατέψτε με ένα μαχαίρι ή ένα πιρούνι, ώστε να αναμειχθούν και να σχηματίσουν διαφορετικά μοτίβα ανά σημείο.
4. Αφήστε τις να κρυώσουν και με ένα μαχαίρι κόψτε σε σχήματα της αρεσκείας σας, όπως οι κύκλοι ή χρησιμοποιείστε φόρμες με ανάλογα σχήματα και σχέδια.
5. Αν θέλετε, πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη ή θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς.