Οι αντιδράσεις των ζωδίων στη σεισμική δόνηση, είναι από φυσιολογική, μέχρι αστεία και δραματική. Κάποια νομίζουν ότι παίζουν σε βρετανικό δράμα και κάποια άλλα σε θρίλερ. Άλλα πάλι κοιμούνται του καλού καιρού. Πρέπει ορισμένα να μάθουν να μην πανικοβάλλονται, διότι ο πανικός είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην όλη υπόθεση. Για να δούμε αντιδράσεις ζωδίων.

 

Κριός

Πανικοβάλλεται κυρίως γιατί δε θέλει να χαλάσει ο υπολογιστής του από κανένα ντουβάρι που θα πέσει πάνω στο γραφείο.

Ταύρος

Φεύγει ουρλιάζοντας και προκαλώντας δράμα σε σημείο να παθαίνει κρίση πανικού και έπειτα να νιώθει άσχημα για αυτό.

 

Δίδυμοι

Πρώτα κοιτάνε να πάρουν πράγματα πολύτιμης αξίας και έπειτα φεύγουν έξω σχετικά χαλαροί. Δεν αγχώνονται ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Έχουν ξεκουμπιστεί μέσα στα πρώτα 2 δεπτερόλεπτα. Δεν πρόκειται να καθυστερήσουν καν. Διακτινίζονται έξω κατευθείαν.

 

Λέων

Πρώτα βγάζουν όλους τους αγαπημένους τους έξω και στη συνέχεια βγαίνουν και οι ίδιοι. Είναι οι προστάτες της υπόθεσης.

Παρθένος

Μέχρι να βγει ο Παρθένος άστα να πάνε. Πρέπει να αναλύσει πρώτα το πού θα πάει και το πότε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αργεί.

Ζυγός

Σπρώχνει τους δικούς του να βγούνε εκείνοι έξω και έπειτα πέφτει πάνω τους επειδή συνειδητοποιεί ότι άργησε. Έχει το λιγότερο πλάκα!

 

Σκορπιός

Βαριέται. Δεν πάει να έχει 7 ρίχτερ. Θα σηκωθεί αλλά με χρονοκαθυστέρηση 10 δεπτερολέπτων. Μέχρι να σηκωθεί ο σεισμός έχει τελειώσει.

Τοξότης

Αν κοιμάται είναι από αυτούς που δε θα ξυπνήσουν ποτέ όταν συμβεί ο σεισμός. Θα ρωτήσει μάλιστα τι έγινε γιατί δε θα έχει πάρει χαμπάρι.

 

Αιγόκερως

Βγαίνει γρήγορα σαν τον καρκίνο. Πολύ γρήγορα και πολύ απότομα αλλάζει τρόπο που μιλάει, φωνάζει και κυρίως νευριάζει. Αψυχολόγητος.

Υδροχόος

Ξεκάθαρα τρέχει να προλάβει να βγάλει τα σκυλιά και τα γατιά έξω και έπειτα βγαίνει και αυτός. Είναι ένας ήρωας ο συγκεκριμένος!

Ιχθύς

Κλαίει. Πανικοβάλλεται. Πάλι κλαίει. Άμα ρε άνθρωπε πια. Άλλαξε επιτέλους μοτίβο στις αντιδράσεις σου. Μας κουράζεις δεν το καταλαβαίνεις;

Ακολουθήστε το στο Google News