Σε περίπτωση που το 2019 δεν σταθήκατε και τόσο τυχεροί στον έρωτα, τότε ίσως το 2020 να αποζημιωθείτε ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα τρία παρακάτω ζώδια.

Tαύρος

Ο Ταύρος πάντα είναι με κάποιον γιατί αγαπάει τη σταθερότητα η οποία τον διακατέχει σε κάθε έκφανση της ζωής του. Ή και όχι: αν ο Ταύρος βγει ασταθής είναι ανίατο. Όπως και να έχει, ο Ταύρος είναι σε κάποια σχέση σε κάθε φάση της ζωής του και ισχύει γι αυτόν όσο για κανέναν το ότι “κάθε περίοδο ερωτεύεται αυτόν που του αξίζει”. Ωστόσο το 2020 ο Ταύρος θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την καλύτερη χρονιά του με τον καλύτερο εαυτό του και την καλύτερη σχέση του: μακάρι να το αντιληφθεί εντός των 12 μηνών που διαθέτει το νέο έτος και να μην είναι μπροστά του και να μην το βλέπει, γιατί δυστυχώς αυτό είναι κάτι που του συμβαίνει συχνά.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα βρει την αδελφή ψυχή του και θα μπορέσουν μαζί να μεγαλουργήσουν αφού θα υπάρχει σύμπνοια ιδεών και κοινοί στόχοι. Ούτως ή άλλως ο Παρθένος δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά, είναι άτομο που αγαπάει το σωστό matching αν δεν του λέει πολλά ο άλλος σε βάθος δεν κάνει τον κόπο να μπει καν στη διαδικασία. Αυτό που αναζητά λοιπόν εναγωνίως τα τελευταία χρόνια το 2020 θα βρεθεί στο δρόμο του και θα πορευτούν από εκεί και πέρα μαζί χέρι με χέρι και θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα (ελπίζουμε).

Υδροχόος

Και έτσι ξαφνικά, ανάμεσα σε πολλές αποτυχημένες σχέσεις, κακές συμπεριφορές, fail one night stands και μάταια ραντεβού θα ξημερώσει και μια νέα εποχή για τον Υδροχόο ο οποίος θα βρει αυτό που ψάχνει και όλα θα είναι εύκολα από εκεί και πέρα.Το πράγμα θα εξελιχθεί αργά αλλά με ροή και με εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον: τόσο εξαιρετικές που το 2021 ίσως έχουμε κάτι πιο επίσημο ή οι δυο γίνουν τρεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2020 για τον Υδροχόο θα είναι μια πολύ σημαδιακή χρονιά στα ερωτικά του και αν δεν το χειριστεί λάθος μπορεί να δημιουργήσει και μια σχέση ζωής.