Αυτά τα ζώδια αποτελούν τους πιο πιστούς συντρόφους του ζωδιακού κύκλου, μιας και επενδύουν πολλά σε εκείνο το μοναδικό πρόσωπο που θα κατορθώσει να τους κλέψει την καρδιά. Είναι αρκετά ρομαντικά ζώδια και δεν κάνουν τίποτε δίχως να παθιάζονται.

Ταύρος

Το πρόβλημα με τον Ταύρο είναι ότι ερωτεύεται πολύ δύσκολα έως και σπανίως. Οπότε αν κάποιος του κινήσει το ενδιαφέρον και ξυπνήσει ρομαντικά αισθήματα μέσα του, τότε το σίγουρο είναι πως θα δοθεί ολοκληρωτικά στην σχέση αυτή. Προσπαθεί πολύ για να διατηρήσει τον έρωτα στα καλύτερα του, γεγονός που σηματοδοτεί την δυσκολία του να ξεπεράσει την πρώτη του σχέση.

Λέων

Ο Λέων δεν κάνει τίποτα με μισή καρδιά και αν νιώσει κάτι για κάποιον, τότε σίγουρα παθιάζεται και ζει την σχέση ιδιαίτερα έντονα. Είναι πολύ ρομαντικός και του αρέσει στα μελλοντικά του σχέδια, ακόμα και τα πιο μακροπρόθεσμα, να εμπερικλείει τον σύντροφό του, πράγμα που τον δυσκολεύει πολύ να ξεχάσει όταν η σχέση τελειώσει, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η πρώτη του.

Καρκίνος

Αν και κάνουν σύντομες σχέσεις, που δεν τις σκέφτονται καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δένονται συναισθηματικά με τον «έναν και μοναδικό». Ειδικά οι Καρκίνοι την «πατούν» για τα καλά και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν με τίποτα.