Στο παιχνίδι του έρωτα κάποιοι είναι πιο απαιτητικοί από κάποιους άλλους, κάποιοι απαιτούν πράγματα και κάποιοι άλλοι τα ζητούν, ενώ λίγοι είναι εκείνοι που τα κερδίζουν με σχετική ευκολία, χωρίς να πουν το παραμικρό.

Τα ζώδια της Γης, δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι προσπαθούν αρκετές φορές να εκλογικεύουν τα συναισθήματά τους και έχουν αρκετές απαιτήσεις από το ερωτικό τους ταίρι.

Κριός

Ο Κριός απαιτεί πάρα πολύ σεξ και όλη του την ελευθερία. Δεν υπάρχει τρόπος να ζητήσεις από έναν Κριό να σου μείνει πιστός . Μπορεί να γίνει πιστός, αλλά δεν δέχεται να του το ζητήσεις. Θέλει την ελευθερία του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναγκαστικά θα την χρησιμοποιήσει για να ζήσει περιπέτειες. Το δε σεξ το απαιτεί ως καύσιμο… Είναι η τροφή του, δεν ζει χωρίς συχνή εκτόνωση της σωματικής του δύναμης. Και ναι, είναι απαιτητικός, δεν ζητάει κάτι, απαιτεί.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα απαιτήσει την πλήρη και απόλυτη πίστη σου, και να του προσφέρεις μια καλή ζωή. Τα θέλει και τα δύο ταυτόχρονα, αλλιώς είναι δυστυχισμένος. Στο ζήτημα των υλικών αγαθών, μπορεί να αντέξει να περάσει κάπως λιγότερα καλά από ό,τι έχει ανάγκη. Στο ζήτημα της πίστης είναι κάθετος. Την χρειάζεται για να νιώσει ασφαλής, τρελαίνεται άμα σκεφτεί ότι το ταίρι του μπορεί να ξενοκοιτάει. Δεν απαιτεί άμεσα, με καβγάδες και φωνές. Τα θλιμμένα του όμως υγρά μάτια και η επιμονή του να του τα πεις όλα, μπορεί να εξαντλήσει κάθε όριο…

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι απαιτούν να είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι λαλίστατοι και πολύ γοητευτικοί και θέλουν να τους κοιτούν όλοι σαν να είναι το κέντρο του κόσμου. Αν δεν το καταφέρουν, μουτρώνουν άσχημα. Αν δεν τον ακούς με προσοχή, δεν γελάς με τα αστεία του και δεν του λες συνέχεια πόσο έξυπνοι είναι, γίνονται σαν παιδιά που δεν πήραν το κουλούρι τους. Μπορεί και να βάλουν τις φωνές και να παραστήσουν ότι ζηλεύουν. Δεν ζηλεύουν, θέλουν όμως όλη σου την προσοχή.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ απαιτητικοί. Θέλουν και προσοχή και πίστη και να ξέρουν τι έκανες στην προηγούμενη ζωή για να σου δώσουν πιστοποιητικό ερωτικών φρονημάτων. Θέλουν να μισείς τους εχθρούς τους αυτόματα και να λατρεύεις την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Επίσης θέλουν να τους κάνεις δώρα, αλλά δεν τα ζητάνε ποτέ. Και θέλουν να θυμάσαι με ευλαβική προσήλωση τις επετείους, τα γενέθλιά τους και τη γιορτή τους. Μπορούν να βάλουν τις φωνές και να κάνουν τεράστιο καβγά, και μπορούν να βάλουν και τα κλάματα σε ένα μαγαζί μέσα και να σας κοιτάνε όλοι.

Λέων

Ο Λέων είναι πολύ απαιτητικός στο θέμα του σεξ και επίσης σε ζητήματα κοινωνικής προβολής. Θα απαιτήσει να του λες συνέχεια πόσο αρχηγός είναι και να το δείχνεις έμπρακτα, αφήνοντάς τον να πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει με λίγο χρήμα και έχει και πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό του. Θα σου ζητήσει να ντυθείς έτσι που να μπορεί να σε κυκλοφορήσει και να σε δείχνει και αυτό σημαίνει πολύ, πολύ χλιδή. Επίσης θα απαιτήσει αν τον ακολουθήσεις στις τεράστιες διασκεδάσεις μέχρι το πρωί, που του αρέσουν. Μην περιμένεις να την βγάλετε με ταινιούλα στο σπίτι…

Παρθένος

Ο Παρθένος θα απαιτήσει να έχει όλη σου την προσοχή, παριστάνοντας τον πολύ καλόβολο! Έχει τον τρόπο του να παίρνει πάντα αυτό που θέλει, χωρίς να μπορείς να του γλυτώσεις, γιατί είναι πολύ δυνατός στο να παίζει με το μυαλό σου. Δεν θα κάνει καβγά συνήθως. Θα προσπαθήσει να πει οπωσδήποτε την τελευταία λέξη. Αν δεν τα καταφέρει, θα σκάσει. Και τότε, θα κάνει τεράστιο καβγά. Απαιτεί – αλλά δεν το λέει – να είναι το κέντρο του κόσμου σου. Μην μπερδέψεις τη δήθεν άνεση και ανωτερότητα που δείχνει, τσεκάρει απλά.

Ζυγός

Ο Ζυγός απαιτεί και πολλή αγάπη και πολλή ελευθερία και, αν είναι δυνατό να έρθουν και λεφτά, και να είσαι υπεράνω χρημάτων! Δεν έχουν τέλος οι απαιτήσεις τους. Μόλις καταφέρεις ακριβώς αυτό που θέλουν, θα βρουν κάτι καινούριο να σου ζητήσουν, που μπορεί να είναι και τελείως αντίθετο από ότι ξέρεις γι’ αυτούς. Εάν τους στερήσεις την ελευθερία τους, τους έχασες, γιατί προσβάλλονται. Και αν τους απατήσεις, πάλι τους έχασες, γιατί παριστάνουν τους άνετους, αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου. Ναι, θα σπάσουν κι ένα ποτήρι αν έρθουν στο αμήν, θα κάνουν και σκηνή.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί απαιτούν συνεχή σωματική επαφή. Όχι μόνον στο σεξ. Θέλουν να βγαίνετε, να περπατάτε, να κάθεστε, με τρόπο που να δείχνετε ότι είσαστε ζευγάρι. Θα πέσει όλος επάνω σου, θα σε κρατήσει από την μέση μέσα στο σινεμά, θα σου κρατάει το χέρι σε όλο το δείπνο. Αν κάνεις έτσι και πάρεις το χέρι σου, έχει προσβληθεί και ανοίγει θέμα. Θέλει να ξέρουν όλοι ότι σε έχει, και κάθε απομάκρυνση την θεωρεί απιστία. Μπορεί να κάνει μεγάλη δημόσια σκηνή με μεγάλη άνεση. Μην ελέγχεις τα όριά του…

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν απαιτεί πολλά πράγματα. Είναι ευχαριστημένος με ό,τι έχει και ό,τι του δώσεις. Προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε μοτίβο σχέσης. Αν θέλεις να είστε πιστοί, θα ακολουθήσει, αν και δεν είναι το στυλ του. Αν όμως του κάνεις οποιαδήποτε στραβή, απλά δεν θα τον ξαναδείς. Δεν κάνει σκηνές, φεύγει και μην τον είδατε. Δεν θέτει απαιτήσεις, αλλά έχει έντονη αίσθηση δικαίου. Αν αδικηθεί, τέλος. Δεν υπάρχει επιστροφή.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι απαιτούν μπόλικα πραγματάκια, απλά τα λένε σιγά – σιγά, δεν τα λένε όλα μαζεμένα, και μπερδεύεσαι ότι είναι βολικοί. Δεν είναι. Θέλουν να τους υπηρετείς κιόλας λιγάκι, και οι γυναίκες και οι άντρες. Απλά δεν το απαιτούν άμεσα, το ζητάνε σαν κάτι φυσικό, που σου αρέσει κιόλας να το κάνεις! Αν θιχτεί, μπορεί να κάνει μεγάλο καβγά. Και μάλιστα μπροστά σε κόσμο. Όταν είσαστε καιρό μαζί, θα υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα από αυτά που θα απαιτεί, και τα οποία δεν τα διαπραγματεύεται, αφού τα δέχτηκες μια φορά, θα τα δεχτείς για πάντα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δείχνει να μην είναι απαιτητικός. Μεγάλο λάθος. Απαιτεί τα πάντα, αλλά όχι από όλους τους ανθρώπους, μόνο από το ταίρι του και μερικούς φίλους. Οι υπόλοιποι τον αφήνουν αδιάφορο και μπορεί ακόμα και να τον έχουν από κάτω. Δεν τον πειράζει. Το ταίρι του όμως, θα το ξυπνήσει 03.00 η ώρα τα χαράματα να του φτιάξει ένα ζεστό και στους φίλους του θα πει να έρθουν αξημέρωτα στο σπίτι γιατί είχε ένα πρόβλημα! Δεν κάνει σκηνές, αλλά είναι φανερό ότι αν δεν πάρει αυτό που θέλει μπορεί να γίνει πολύ σκοτεινός.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες θέλουν τα πάντα. Είναι τρομερά απαιτητικοί, αλλά δεν το παραδέχονται και δεν τους φαίνεται κιόλας. Θέλουν να είσαι συνεχώς δίπλα τους, γιατί είναι πολύ ανασφαλείς, και θα βρουν χιλιάδες τρόπους να σε κάνουν να νιώσεις ένοχος αν δεν κάνεις ακριβώς αυτό που θέλουν. Συνήθως δεν κάνουν σκηνές, το αποφεύγουν γιατί φοβούνται μήπως τους θυμίσεις κι εσύ τις υποχρεώσεις τους, που τους αρέσει να μην τις τηρούν. Αν κάνουν σκηνή, θα είναι τόσο παιδιάστικη που δεν μπορείς να τους κρατήσεις καμία κακία.