Το Κάμα Σούτρα είναι ένα σύνολο σκέψεων, ορμών και ενεργειών που η κατάληξη αυτών είναι το σεξ. Δεν είναι όμως απλά κυνικά σεξ, κάθε ζώδιο μάλιστα κάνει συγκεκριμένες στάσεις που το εκφράζουν και έχουν πολλή επιτυχία στο επίπεδο της ηδονής. Κάμα ήταν μία ινδουιστική θεότητα που εξέφραζε το ερωτικό πάθος.

Τι ήταν

Γράφτηκε κυρίως για τα ζευγάρια, που παντρεύτηκαν από προξενιό, που δεν αγαπιόντουσαν, που έπρεπε να βρουν την ικανοποίηση και την απόλαυση από ένα σύντροφο που ουσιαστικά δε γνώριζαν καθόλου.

Έτσι επινόησαν, διάφορες στάσεις του σεξ, με σκοπό να ανανεώσουν τη σχέση και να τη κάνουν πικάντικη. Ακόμα και οι ιερόδουλες, ήταν αποδεκτές, αφού είχαν τη τεχνική, να διδάξουν και να διδαχθούν, τις διάφορες σεξουαλικές πράξεις, πιο ευχάριστα!

—————————————————————————————————————————————————–

Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ», το αυθεντικό εγχειρίδιο του έρωτα!

 Κάμα Σούτρα

Το δημοφιλέστερο βιβλίο για την τέχνη της ηδονής, που όλοι γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι έχουν διαβάσει, χωρίς περικοπές και συντομεύσεις!

Ο απόλυτος ερωτικός οδηγός της παγκόσμιας λογοτεχνίας!

Γραμμένο μεταξύ 2ου και 5ου αιώνα μ.Χ. από τον Μαλανάγκα Βατσιαγιάνα, σπουδαίο άνθρωπο των γραμμάτων στην εποχή του.

————————————————————————————————————————-

Ας δούμε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Του αρέσει να νιώθει το σώμα του συντρόφου του πλήρως. Η στάση στο πλάι ίσως είναι η καλύτερη καθώς δεν τον κουράζει και τον κάνει να έχει τον έλεγχο με πιο πρακτικό τρόπο.

Ταύρος

Ο ευαίσθητος Ταύρος προτιμά και αυτός τη στάση στο πλάι ή από πάνω διότι έρχεται σε πιο στενή επαφή και νιώθει πιο ρομαντικά το σεξ.

Δίδυμος

Είναι πιο πρακτικός και κυνικός. Για αυτό η αγαπημένη του στάση είναι στα «τέσσερρα». Θέλει να ερεθίζεται βλέποντας το σώμα στη συγκεκριμένη στάση.

Καρκίνος

Το θέμα είναι ότι λόγω της ευαισθησίας που έχει θέλει να έχει έναν πιο «υποτακτικό» ρόλο με αποτέλεσμα να κάνει οποιαδήποτε στάσει έχει «υποτέλεια».

Λέων

Θέλει να είναι ο «αρχηγός» και να έχει το πάνω χέρι. Αυτό σημαίνει ότι όποια πρωτοβουλία πάρει στην ουσία θα γίνει καθαρά για θέμα ρόλου. Του αρέσει να αλλάζει στάσεις.

Παρθένος

Προτιμά το αργό και σταθερό σε ένταση σεξ. Δεν έχει φετίχ γενικά, αλλά θέλει τις πιο απλές στάσεις διαφορετικά νιώθει ότι καταναλώνει πολλή ενέργεια.

Ζυγός

Επειδή είναι λάτρης της ισορροπίας και της τάξης, του αρέσει να μοιράζονται οι πρωτοβουλίες και από τους δύο. Θέλει το σεξ να γίνεται αργά και αισθαντικά.

Σκορπιός

Το πάθος και η έντονη σεξουαλικότητα του Σκορπιού μόνο μέσα από «άγριο» σεξ ηρεμεί. Ο Σκορπιός θέλει να είναι και «υποτακτικός» και να έχει το πάνω χέρι.

Τοξότης

Βλέπει το σεξ από καθαρά κυνική πλευρά σε σχέση με τα άλλα ζώδια. Προτιμά να διαρκεί για περίπου μισή ώρα και να μην έχει πολλές στάσεις.

Αιγόκερως

Έχει πολλά κοινά με τον Τοξότη στο θέμα του σεξ, του αρέσει όμως η επαφή να γίνεται όσο κοιτιούνται και οι δύο στα μάτια και ερεθίζονται.

Υδροχόος

Θέλει σύντομο αλλά με πολλές και διαφορετικές στάσεις σεξ. Του αρέσει να αλλάζει συνέχεια στάσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Ιχθύς

Η ευαισθησία του λειτουργεί πλήρως οργασμικά στο σεξ. Σκοπός του είναι ο σύντροφός του να ολοκληρώσει και μάλιστα περιμένει να γίνει αυτό για να ολοκληρώσει εκείνος αργότερα.