Υπάρχουν ζώδια που αν ανοιχτείς μαζί τους με την πρώτη, θα χάσεις το παιχνίδι και θα σου μείνει μόνο η μια βραδιά.

Τι γίνεται όμως αν χρειαστεί να μπεις στο δύσκολο παιχνίδι της αναμονής;

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος-Σκορπιός-Ιχθύς) δοκιμάζονται περισσότερο γιατί είναι ανασφαλείς και ευαίσθητοι.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός-Λέοντας-Τοξότης) είναι παρορμητικοί και ανυπόμονοι και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν.

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος-Ζυγός-Υδροχόος) φέρνουν τα πράγματα στα μέτρα τους με τους κατάλληλους ελιγμούς.

Τα ζώδια της γης (Ταύρος-Παρθένος-Αιγόκερως) τα αντιμετωπίζουν όλα βάσει της λογικής τους.

Πώς να κατακτήσω έναν Κριό;

Ο Κριός δεν αντέχει την αναμονή. Είναι παρορμητικός, αυθόρμητος, ασυγκράτητος. Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην περιμένει. Είναι συνεπής αλλά όχι διακριτικός. Παραβιάζει κάθε κώδικα προκειμένου να βρει τι κρύβεται πίσω από την αναμονή. Δεν αντέχει, το πάθος και η ορμή τον συνεπαίρνουν.

Πώς να κατακτήσω έναν Ταύρο;

Ο Ταύρος αντέχει την αναμονή και συχνά την υποβάλλει και ο ίδιος. Είναι δυνατός παίχτης, μπορεί να κάνει τον άλλο να φλέγεται από επιθυμία. Δύσκολα κάνει κινήσεις, θα πρέπει να νιώσει ασφαλής. Ακόμα και αν καίγεται από πόθο, το πείσμα και ο εγωισμός του θα του δώσουν τη δύναμη να αντισταθεί. Είναι ψύχραιμος, λογικός, ρεαλιστής αλλά και ξεροκέφαλος. Αν, ειδικότερα κατά το παρελθόν, έχει βιώσει άσχημες εμπειρίες και έχει πάρει τα μαθήματά του, θα προχωράει τόσο αργά στη σχέση, που θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη υπομονή.

Πώς να κατακτήσω έναν Δίδυμο;

Ο Δίδυμος δεν αντέχει λεπτό την αναμονή. Θα κινηθεί όταν βλέπει πως τα πράγματα είναι οριακά. Βέβαια, ο ίδιος, μπορεί να στήσει τους άλλους ώρες ατελείωτες. Δεν θα προλάβει κανείς να διαμαρτυρηθεί καθότι θα έχει βρει την καλύτερη δικαιολογία. Γνωρίζει καλά την τέχνη του έρωτα, είναι πανέξυπνος. Τουμπάρει τις καταστάσεις όπως τον βολεύουν.

Πώς να κατακτήσω έναν Καρκίνο;

Ο Καρκίνος δεν αντέχει την αναμονή, δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Αρχίζει να γκρινιάζει, το συζητάει ενώ μπορεί και να πάθει μίνι κατάθλιψη. Φοβάται τη χασούρα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, κλείνεται στο καβούκι του και ορκίζεται στον εαυτό του πως δεν θα του επιτρέψει να ξαναζήσει τέτοια εμπειρία. Είναι ερωτικός και παρορμητικός. Ασχολείται με τις εσωτερικές του ανάγκες και δεν γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα.

Πώς να κατακτήσω έναν Λέοντα;

Ο Λέων δεν θα περιμένει δεύτερη φορά γιατί χάνει την εμπιστοσύνη του. Ξέρει να βάζει όρους. Μπορεί η αναμονή να κάνει πιο έντονη την επιθυμία του, η περηφάνια του όμως δεν του επιτρέπει τάσεις μαζοχισμού.Θέλει ξεκάθαρα πράγματα και υπεύθυνους ανθρώπους στο πλευρό του.Επενδύει στη σχέση του και αν καταλάβει πως έχει να κάνει με αναξιόπιστους ή χειριστικούς ανθρώπους έχει φύγει. Ξέρει να ταπεινώνει αλλά και να ευχαριστεί.

Πώς να κατακτήσω έναν Παρθένο;

Ο Παρθένος είναι για γερά νεύρα. Δεν προγραμματίζεται στον έρωτα, έχει ήδη τόσα άλλα προγράμματα.Μπορεί να σε βάλει σε τεράστια αναμονή αν έχεις συγκρουστεί μαζί του.Ξέρει να παίζει ή μάλλον, να το παίζει ψύχραιμος και αδιάφορος. Και ο ίδιος όμως αντέχει την αναμονή. Βρίσκει πράγματα να κάνει για να μην φανεί το θύμα ή ο συναισθηματικά ευάλωτος. Είναι έμπειρος στον έρωτα και τα δίνει όλα όταν δένεται ψυχικά.

Πώς να κατακτήσω έναν Ζύγο;

Ο Ζυγός αντέχει την αναμονή και μπορεί να σε υποβάλλει σ’αυτή. Είναι χειριστικός, ξέρει να παίζει το παιχνίδι του έρωτα. Αν δεν αισθανθεί ασφαλής, παίζει σε πολλά ταμπλό. Αν μπει σε αναμονή, θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτά που θέλει. Θα χρησιμοποιήσει κάθε τεχνική που έχει ακούσει ή έχει δει σε ταινίες για να κάνει τον άλλο δικό του.

Πώς να κατακτήσω έναν Σκορπιό;

Ο Σκορπιός δεν αντέχει την αναμονή. Περιμένει όμως από τον άλλο να κάνει κινήσεις για να μην ρίξει τον εγωισμό του, μέχρι να πάρει ανάποδες. Δεν μπορεί να περιμένει ούτε λεπτό, όμως η αναμονή ανεβάζει την αδρεναλίνη του στα ύψη. Ξέρει να φέρνει τον άλλο στα νερά του και να περνάει το δικό του. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας το κατά πόσο ο άλλος θα αντέξει αλλά σίγουρα η ηδονή που προσφέρει δεν έχει όρια.

Πώς να κατακτήσω έναν Τοξότη;

Ο Τοξότης δεν θέλει ούτε να περιμένει ούτε να τον περιμένουν. Μπορεί κάτι να του συμβαίνει αλλά δεν το κάνει σκόπιμα. Αν ο ίδιος μπει σε αναμονή, θα βρει κάτι να κάνει για να μην χαλάσει τη διάθεσή του. Αν κάποιος τον χειριστεί, θα λειτουργήσει αυθόρμητα, θα κάνει ότι θέλει και όποτε το θέλει. Δεν έχει τεχνικές,είναι πάντα ένα μικρό παιδί, ενθουσιώδες, φλογερό, εύπλαστο και πάντα αξιολάτρευτο.

Πώς να κατακτήσω έναν Αιγόκερω;

Ο Αιγόκερως θέλει ξεκάθαρα πράγματα από την αρχή, είναι υπεύθυνος.Αντιδρά άσχημα με ανθρώπους που δεν φέρονται ώριμα. Δεν μπορεί να περιμένει, ξενερώνει και αποστασιοποιείται. Βάζει τα πράγματα άμεσα στη θέση τους. Είναι λογικός, βάζει όρια για να προστατεύεται αλλά και για να προστατεύει τους άλλους.

Πώς να κατακτήσω έναν Υδροχόο;

Ο Υδροχόος, πρώτα απ’ όλα,αναζητά τα αίτια της αναμονής. Ξέρει να περιμένει χωρίς να κάνει κινήσεις ή να ζητά εξηγήσεις. Είναι σκεπτόμενος και εγωιστής, δεν εκφράζει τα συναισθήματά του εύκολα και δεν θεωρείται δεδομένος. Μπορεί να έρχεται κοντά στον άλλο αλλά και ο ίδιος μπορεί, χωρίς λόγο, να εξαφανιστεί, πνέει όπου του αρέσει. Ξέρει τι θέλει για να νιώσει ικανοποιημένος και προσφέρει πολλά όταν είναι ερωτευμένος.

Πώς να κατακτήσω έναν Ιχθύ;

Ο Ιχθύς δεν αντέχει την αναμονή, ειδικά αν έχει δώσει πολλά και έχει συναισθήματα. Φοβάται την απώλεια, μελαγχολεί, όμως επιμένει και όταν επιβεβαιωθεί περνά στην αντεπίθεση. Θα ικανοποιηθεί όταν και ο άλλος περάσει τα ίδια μαρτύρια με αυτόν. Γενικά, δεν μοιράζεται εύκολα τις προσωπικές του στιγμές.