Σ’ ενδιαφέρει κάποιος, δεν έχετε βγει, δεν έχετε ανταλλάξει πάνω από τρεις κουβέντες αλλά εσύ έχεις φάει το κόλλημά σου και επιμένεις να πηγαίνεις στα μέρη που ξέρεις ότι θα τον πετύχεις, με την ελπίδα ότι σε έναν από αυτούς τους τυπικούς διαλόγους που ανταλλάζετε, θα σου πει να πάτε για έναν καφέ/μια ταινία/ ένα ποτό…

Τι γίνεται όμως όταν το κόλλημα εμφανίζεται εκεί που είσαι τυχαία χωρίς να το περιμένεις;

Η αντίδραση είναι διαφορετική ανάλογα με το ζώδιο φυσικά:

Κριός: Κοιτά χωρίς να μιλά και σκέφτεται: «Αχ να τος να τος! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Θα αντιδράσω φυσιολογικά!» -Και απλά κοιτά το κόλλημα με creepy τρόπο χαχανίζοντας

Ταύρος: Κοιτά χωρίς να μιλά και σκέφτεται: «Δεν είναι δυνατόν! Θα τρελαθώ», ενώ φτιάχνει μαλλί

Δίδυμοι: Κοιτά αδιάφορα και σκέφτεται : «Σιγά μωρέ αφού τον έχω ξεπεράσει». Κοιτά ξανά και σκέφτεται: «Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;; ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!»

Καρκίνος: Παραμένει ψύχραιμος κοιτάζει το κόλλημα και κοκκινίζει Λέοντας: Γυρνά στην κολλητή και λέει: «Ώπ έρχεται το αγόρι! Να σου πω! Πως είμαι; Καλή;»

Παρθένος: Γυρνά στην κολλητή και λέει: «Αχ κοίτα τον…. Τόσο τέλειος… Τόσο όμορφος… Η μύτη είναι ολόισια και κοίτα και τα χείλη του πόσο ανάλογα είναι με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά!»

Ζυγός: Περιμένει ψύχραιμα να περάσει και αναπαριστά αυτό που στην πραγματικότητα θέλει να πει στην κολλητή: «ΓΙΑΤΙ;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΣ;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;»

Σκορπιός: Προσπαθεί να αντιδράσει φυσιολογικά αλλά από τον πανικό μπερδεύεται και αντί να κάνει το δικό του το «φυσιολογικά» μιμείται το «φυσιολογικά» των απλών ανθρώπων που βγαίνουν έξω κι αρχίζει να τραγουδάει και να χορεύει.

Τοξότης: Σκέφτεται : «ΣΕ ΘΕΛΩ…. ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ..» κι όταν περνάει το κόλλημα λέει: «Α… γεια…»

Αιγόκερως: Γυρνάει στην κολλητή και λέει: « Σοβαρά τώρα;;;;;; Όχι δεν γίνεται! Δεν γίνεται! Δεν έχω προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο!»

Υδροχόος: Σταματά να ασχολείται με οτιδήποτε και οποιονδήποτε και απλά κοιτάζει το κόλλημα επίμονα ενώ κινείται στον χώρο.

Ιχθύς: Λέει στην κολλητή χαμογελώντας: «Βασικά τα χουμε απλά δεν το ξέρει ακόμα».

Πηγή: astrology4u.gr