Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλά προφανώς με μια τέτοια όψη, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν άλλους ρυθμους και αυτά τα τρία ζώδια να επηρεάζονται περισσότερο από τα υπόλοιπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά σου φαίνεται να αποκτούν ρυθμούς χελώνας, οπότε μην ελπίζεις πολλά μέχρι τις 11 Μαρτίου που θα ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής. Αν χρωστάς, μια χαρά, θα σε ξεχάσουν και δε θα στα ζητήσουν.

Αν δανείσεις χρήματα, αφού γυρίσει ορθόδρομος, θα τα πάρεις πίσω. Εδώ να σημειώσουμε και κάτι: Αν τους προηγούμενους μήνες είχες δανείσει, τώρα μπορεί να στα δώσουν ή να σου τύχει καμιά επιστροφή πχ από παρακράτηση ή λογιστικό λάθος. Συμφωνίες πάντως μην περιμένεις να προχωρήσουν.

Από την άλλη, το παρελθόν θα σε κυριεύσει, μάτι δε θα κλείνεις τις νύχτες, αφού κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα το ζεις στο repeat και θα είσαι μέσα στον καημό και τον αναστεναγμό! Με τούτα και με εκείνα δεν αποκλείεται ένας/μια πρώην να γίνει νυν.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ κανονικά θα έπρεπε να λύνεις και να δένεις αυτό το διάστημα, να τους χορεύεις όλους στο ταψί και να μην σου φέρνουν καμία αντίρρηση.

Εεεε, όχι! Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον!

Τίποτα δε θα σου πάει όπως είχες ονειρευτεί, θα είσαι στην τσίτα, τα νεύρα θα σου σπάνε, αλλά τι να πεις και τι να ομολογήσεις, που κι αυτό λάθος θα βγαίνει και θα τσακώνεσαι; Θες να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στους/στις πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις; Αυτό μόνο σου επιτρέπεται!

ΛΕΩΝ

Με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στους Ιχθύς θα αρχίσουν να σε θυμούνται η εφορία, η ασφάλειά σου, η τράπεζα, ανάλογα πού και τι έχεις… ξεχάσει. Ωστόσο, αν τραβάει χρόνια η κολόνια και έχεις πάει κι έχεις έρθει αρκετές φορές σε ένα από τα παραπάνω, ελπίζοντας να το ξεφορτωθείς κάποια στιγμή και να ανασάνεις, μάλλον ήρθε αυτή η ώρα!

Αφού όμως το ξαναεπισκεφτείς, πιέσεις πολύ, τσακωθείς (ευκαιρία θα βγεις να ξεσπάσεις) για την καθυστέρηση, την απάθεια ή την ασχετήλα των διορισμένων…

Από την άλλη, κάθε πρώην, θα σε θυμηθεί, θα του/ης λείπεις, θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία για να σου αποδείξει τα αισθήματά του, προκαλώντας σου σύγχυση και πανικό. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Πάντως θεαματική βελτίωση μην περιμένεις.