Υλικά

400γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

20γρ. καλαμποκέλαιο

250γρ. άχνη ζάχαρη

200γρ. χυμό λεμονιού

ξύσμα από 1 λεμόνι

1κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Διαδικασία

Χτυπήστε στο μίξερ το καλαμποκέλαιο μαζί με την άχνη ζάχαρη. Προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα λεμονιού. Συνεχίστε να ανακατεύετε και στο τέλος ρίξτε τον χυμό λεμονιού. Λαδώστε ένα ταψί και ψήστε για μία περίπου ώρα στους 160 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News