Υλικά

4 ώριμες μεγάλες μπανάνες

2 κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο

Διαδικασία

Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τις παγωμένες μπανάνες στο μπλέντερ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αν δυσκολευόμαστε να τις λιώσουμε, ρίχνουμε λίγο γάλα. Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο στο μπλέντερ και ανακατεύουμε ξανά. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!

Ακολουθήστε το στο Google News