Είναι γεγονός: Κάποιοι δεν το «έχουν» με τα γραπτά μηνύματα.

Μπορεί από κοντά να είναι εξαιρετικοί στη συζήτηση αλλά όταν έρχεται η ώρα να «μιλήσουν» με μηνύματα, κάτι πηγαίνει λάθος.

Γεγονός που ξενίζει το συνομιλητή, ειδικά αν στη μέση υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον.

Στο ερώτημα λοιπόν «γιατί δεν υπάρχει επαφή με τα μηνύματα ενώ από κοντά υπάρχει χημεία» απαντά η αστρολογία: Όλα είναι θέμα ζωδίου. Κάποια παίρνουν κάτω από τη βάση στα γραπτά μηνύματα.
Αν αυτός που σου αρέσει ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τώρα ξέρεις ότι οι συζητήσεις σας θα πρέπει να μην εμπεριέχουν πληκτρολόγιο…

Δίδυμος

Η προσοχή αυτού του ζωηρού ζωδίου μοιράζεται σε ένα εκατομμύριο διαφορετικές κατευθύνσεις, οπότε θα του πάρει λίγο χρόνο να σου απαντήσει σε μήνυμα. Αν τον πετύχεις όμως στο super market ή βγεις μαζί του για φαγητό τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά.

Παρθένος

Πιθανότατα ο Παρθένος θα αφήσει το μήνυμά σου στο “διαβάστηκε”. Θα κρυφοκοιτάς και θα βλέπεις την ίδια ένδειξη για ένα ολόκληρο 24ωρο…Δεν σε αγνοεί. Ο Παρθένος δίνει στη δουλειά, στην υποχρέωση ή σε οτιδήποτε έχει δεσμευτεί όλη την προσοχή του. Οπότε  όταν ξαναβρεθείτε θα έχεις όλη την προσοχή του πάνω σου.

Τοξότης

Αν ο Παρθένος διάβασε το μήνυμά σου και δεν απάντησε, ο Τοξότης ούτε καν το άνοιξε. Γνωρίζοντας τον ακούραστο και αντισυμβατικό Τοξότη, θα πρέπει να στοιχηματίσεις ότι  έμπλεξε με την κουζίνα ή πήγε για διαλογισμό που τον έκανε να κλείσει το κινητό. Σε κάθε περίπτωση θα έχει μια φανταστική ιστορία να σου διηγηθεί την επόμενη φορά που θα βρεθείτε.

Κριός

Έχει κάθε πρόθεση να απαντήσει. Πάντα όμως προκύπτουν πράγματα που έχουν προτεραιότητα: επείγουσες συζητήσεις με τον εργοδότη, πόλεμος σχολίων στο facebook και πολλές άλλες τέτοιου είδους ενασχολήσεις. Όταν θα είστε face-to-face θα εισπράξεις μια έξτρα απολαυστική δόση από κοπλιμέντα, ερωτήσεις και έξυπνα σχόλια.