Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/6) η ηθοποιός Νίκη Σερέτη η οποία σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Ειδικότερα η αγαπημένη σε όλους «Δεβόρα», από τη σειρά «Εκείνες Και Εγώ» μίλησε μεταξύ άλλων για το ρατσισμό στην Ελλάδα και πώς τον έχει βιώσει η ίδια, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία.

Η Νίκη Σερέτη αναφέρθηκε στην επιτυχημένη παρουσία της ως «Δεβόρα» στη σειρά «Εκείνες Και Εγώ» αλλά και στην απόφαση να απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα, από την τηλεόραση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Σερέτη :

«Απλώς προσπάθησα για πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω και να πάω κάπου αλλού. Ο κόσμος βέβαια ακόμα και τώρα με αγαπάει σαν «Δεβόρα», στον «Μαύρο Ωκεανό» κι άλλες σειρές που που έχω κάνει αλλά ήθελα πια να φύγω. Να εξελιχθώ… Ένιωσα και μετά την ψυχοθεραπεία που έκανα ότι θέλω να ανοίξω τα φτερά μου γιατί δεν είμαι εκεί!

Σαφέστατα αγαπώ την τηλεόραση, απλώς οι ρόλοι που θα ήθελα να κάνω, δεν έρχονται. Οπότε ο κόσμος νομίζει ότι τα παράτησα και κάνω κάτι άλλο. Συνεχίζω με το θέατρο αλλά σε πράγματα που με συγκινούν με μια πιο δύσκολη συνθήκη, πιο ταλιμπάν αλλά είναι η καρδιά μου εκεί».

«Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού που πάθαινα» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νίκη Σερέτη, προσθέτοντας ότι:

«Έρχεται κάποια στιγμή το σώμα, αν δε θέλει η ψυχή να καταλάβει και σε ταρακουνά και σε αφυπνίζει».