Τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Φλερτ ίσον γοητεία. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι ο τρόπος που γίνεται είναι από μόνος του γοητευτικός…

Αυτοπεποίθηση

Το ότι θες να σε φλερτάρουν και ότι σου αρέσει, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι είμαστε κοινωνικά όντα, θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους και πιο συγκεκριμένα στο φύλο που μας αρέσει ερωτικά.

Με το να μας φλερτάρουν, νιώθουμε ότι «περνάει η μπογιά» μας που λέμε…Ότι έχουμε τη δυνατότητα να αρέσουμε εκεί που θέλουμε…!

Πρωταγωνίστρια

Νιώθεις ότι είσαι πρωταγωνίστρια σε μια ταινία. Ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα και λαμβάνεις την προσοχή που θες. Αντικειμενικά όσο εγωιστικό και να είναι όλο αυτό, δε σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο σαν αίσθηση.

Αισιοδοξία

Το να ξέρεις ότι αρέσεις, να σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, να τονώνεις η ίδια την αυτοπεποίθησή σου, δείχνει ότι κινείσαι σε ένα αρκετά αισιόδοξο πλαίσιο.

Ξέρεις ποια είσαι, ξέρεις ότι αρέσεις και σε ποιους αρέσεις. Οπότε όταν επιλέγεις να είσαι μόνη σου το απολαμβάνεις αφού έχεις εξασφαλίσει στον εαυτό σου σε ψυχολογικό επίπεδο, ότι είναι στις δυνατότητές σου να είσαι με κάποιον.

Είναι ένδειξη ενδιαφέροντος

Είναι η αφορμή για να σου δείξει κάποιος ότι του αρέσεις. Μέσα από όλο αυτό το ενδιαφέρον ποτέ δεν ξέρεις πόσο ακόμη πιο θετικά μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

Από ένα απλό φλερτ ξεκινάς μια σχέση συνήθως. Χωρίς να σημαίνει αυτό φυσικά ότι δε θα ήθελες απλά περιστασιακό σεξ.

Φλερτάρεις και εσύ

Έτσι αποκτάς ίσως και θάρρος, το οποίο στο όλο θέμα δεν το είχες καν. Το ότι εσύ είσαι γυναίκα και ο άλλος άντρας, δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να σε φλερτάρει μονίμως εκείνος.

Το να φλερτάρεις και εσύ η ίδια άλλωστε δείχνει ότι έχεις την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά ότι ξέρεις τι θέλεις και το διεκδικείς. Για αυτό φλερτάρετε μπας και δούμε περισσότερη χαρά γενικότερα…!