Ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, συνεχίζει να παραμένει εκτός εκπομπής.

Την Πέμπτη (25/6) η εκπομπή είχε μια επιστροφή και μια απουσία καθώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης επέστρεψε στο πλατό ωστόσο απών για τρίτη ημέρα λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ήταν ο Κρατερός Κατσούλης.

Βαρύ και ιδιαίτερα φορτισμένο το κλίμα

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος απουσίαζε καθώς πριν από λίγες μέρες έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

«Στέφανέ μας καλωσόρισες! Τα έχουμε πει, ο κόσμος γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σήμερα και μπορείς να είσαι εδώ», είπε η Κατερίνα Καραβάτου καλημερίζοντας τους τηλεθεατές.

«Εγώ σας ευχαριστώ και συγγνώμη που έλειψα αυτές τις τρεις μέρες, δεν έχω λείψει ποτέ τρία χρόνια… Συνεχίζουμε…», δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ναι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πούμε αυτό το πράγμα… Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ άβολες, ούτως ή άλλως. Εμείς, πάντως, σ’ αγαπάμε πολύ και όλους σας και να έχεις δύναμη και κουράγιο», είπε με εμφανή συγκίνηση η παρουσιάστρια.

«Κι εσείς είστε η ισορροπία μου, ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε μια χαρά», ανέφερε από τη μεριά του ο δημοσιογράφος.

Τα νεότερα για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε σχετικά με τον σύζυγό της:

«Ο Κρατερός δεν είναι ούτε και σήμερα μαζί μας. Όμως, πηγαίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, οπότε θα είναι κοντά μας πιστεύω πολύ πολύ σύντομα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: