Δείτε τι είπε η Φαίη Σκορδά για το ριάλιτι στην πρώτη της εκπομπή για φέτος.

Το χρονικό της αισχρής δήλωσης

Εκτός Big Brother βρίσκεται ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά το σάλο που προκλήθηκε για το εμετικό σχόλιο που έκανε περί βιασμού.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Κυριακής ο ΣΚΑΪ και το Big Brother αποφάσισαν την αποχώρηση του παίκτη από το παιχνίδι.

Όπως αποκαλύφθηκε από video που κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έχει κάνει, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το σπίτι του Big Brother.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με έναν εκ των παικτών, τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, να αναφέρει σε άλλους δύο άνδρες-συμπαίκτες του, ότι εάν δεν συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα, προχωρά σε βιασμό.

«Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο…αλλιώς έχει βιασμό», ακούγεται να λέει, ενώ κανείς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση δεν φαίνεται να αντιδρά.

Η Φαίη Σκορδά «κόβει» το Big Brother

«Είχαμε σκοπό σαν εκπομπή να σχολιάζουμε και να παίζουμε όπως παίζουμε και άλλα προγράμματα άλλων σταθμών, MasterChef, GNTM. Σαφώς, από εδώ και πέρα, ενημερώνω και τους συνεργάτες, αυτό δεν θα γίνει από τη δική μας εκπομπή. Ό,τι έχει να κάνει με το Big Brother και το παιχνίδι που γίνεται μέσα στο σπίτι, τους ανθρώπους που συμμετέχουν, αυτά που λέει ο Μεγάλος Αδελφός, τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των παικτών, εμείς δεν θα έχουμε καμία σχέση και δεν θα κάνουμε καμία αναπαραγωγή και ανάμειξη σε όλο αυτό.

Είναι και προσωπική μου θέση, έχει ξανασυμβεί εδώ στην εκπομπή να πάρουμε τέτοια απόφαση και άλλες φορές. Θεωρώ ότι όποιος συμμετέχει σε όλο αυτό το παιχνίδι και τα πράγματα που τα αφήνουν έτσι τυχαία, είναι σαν να είναι συνένοχος», είπε στην δήλωση της η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το απόσπασμα