Ο Marc Jacobs έχει κάνει τατουάζ στο μέσα μέρος του καρπού του τη λέξη «perfect».

«Είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι είμαι αρκετά καλά. Ό,τι κι αν κάνω, όπως κι αν είμαι και όπως κι αν διαλέγω να παρουσιάζω τον εαυτό μου, είμαι τέλειος έτσι όπως είμαι» δήλωσε στο Dazed Beauty. Κατόπιν τούτου ήταν φυσιολογικό να δώσει στο καινούριο άρωμα που παρουσίασε πριν λίγο καιρό την επωνυμία «Perfect».

Η Lila Moss, η δεκαεπτάχρονη κόρη της Kate Moss, ήταν ένα από τα 43 μοντέλα που συμμετείχαν στην καμπάνια που γύρισε ο Juergen Teller και τόσο η ίδια όσο και ο Jacobs μίλησαν για τo καινούργιo άρωμα, την οικογένεια καθώς και το τι σημαίνει γι’ αυτούς η λέξη «τέλειο».

«Το “τέλειο” δεν έχει να κάνει μόνον με ένα πράγμα, έχει να κάνει με τη συμπερίληψη των πάντων» είπε ο Jacobs. «Ρωτήσαμε τον κάθε έναν στο cast “τι σημαίνει για εσάς τέλειο” και πολλοί είπαν ότι τέλειο δεν σημαίνει τελειομανία. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτή την ιδέα του να φιλοδοξείς να είσαι τέλειος. Σημαίνει είμαι τέλειος – εγώ όπως είμαι, όπως παρουσιάζω τον εαυτό μου σ’ εσένα. Οι επιλογές που κάνω και το ταξίδι μου, οι εμπειρίες μου, είναι όλα όπως θα έπρεπε να είναι κι εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη αυτού».

Για τη Lila Moss, η οποία από το 2018 είναι το πρόσωπο της Marc Jacobs Beauty, το «Perfect» είναι τώρα το άρωμα που την προσδιορίζει. «Με κάνει να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και απλά να είμαι ευτυχισμένη» υπογράμμισε, μέσω Zoom, από το σπίτι της στο Λονδίνο.

Η σχέση της με τα αρώματα του Marc Jacobs ξεκίνησε από τότε που, στα πρώτα χρόνια της εφηβείας της, η μητέρα της, η Kate της έδωσε ένα φιαλίδιο «Daisy».

Υποστηρίζει όμως ότι η αγάπη της για τα αρώματα ανάγεται στην περίοδο που ήταν στη μήτρα.

«Η μητέρα μου συνήθιζε να αναμειγνύει τριαντάφυλλο και υλάνγκ υλάνγκ όταν ήταν έγκυος σε μένα. Τώρα, κάθε που το μυρίζω είναι σαν κάτι πολύ οικείο και ανακουφιστικό. Έχουμε και ένα γιασεμί δίπλα στην εξώπορτά μας και αυτή η μυρωδιά πάντα μου θυμίζει ότι επιστρέφω σπίτι και ότι, απλά, είμαι σπίτι» είπε.

Οι σχέσεις αυτές συνέβαλαν στην ιστορία που ο Jacobs θέλει να αφηγηθεί με το άρωμά του: «Αυτό που είναι τέλειο για μένα όσον αφορά τη Lila είναι η σχέση μου με την οικογένειά της. Βρίσκω ότι οι σχέσεις και η αφοσίωση είναι σε μεγάλο βαθμό μέρος αυτού που είναι το εμπορικό σήμα “Marc Jacobs”. Μου αρέσει η εξέλιξη της ιστορίας μου με τον Juergen και της ιστορίας μου με την Kate».

Η Lila Moss, από την πλευρά της, απαρίθμησε πέντε τέλεια πράγματα.

Τέλεια μέρα: «Αυτή τη στιγμή περιμένω πώς και πώς να τελειώσει η πανδημία για να πάω να χορέψω με τους φίλους μου και, απλά, να γελάσω με τους φίλους μου. Στα σίγουρα, μια ζεστή μέρα με ήλιο…»

Τέλειο τραγούδι: «Το “Wild World” του Cat Stevens. Είναι τόσο κατάλληλο τραγούδι για ταξίδι με αυτοκίνητο ή όταν φεύγεις για περιπέτεια…»

Τέλεια ταινία: «Μου αρέσει να βλέπω με τους φίλους μου ταινίες τρόμου…»

Τέλειο δώρο: «Κάτι το οποίο έχεις σκεφτεί πολύ και ξέρεις ότι το άλλο πρόσωπο θα το λατρέψει και θα το κρατήσει για πάντα».

Τέλεια μυρωδιά: «Μια πολύ φλοράλ ευωδιά με νεανικά χαρακτηριστικά – ακριβώς σαν το “Perfect”».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ