Ξεκινάμε την ημέρα μας με χαμόγελο και καλή διάθεση. Ξεκινάμε την ημέρα μας με «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ».

Τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος να τονώσουμε την ψυχολογία μας και να γεμίσουμε αισιοδοξία. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η άσκηση βελτιώνει την ψυχολογία μας, διεγείροντας την παραγωγή ενδορφινών, που λειτουργούν ως φυσικά ενισχυτικά της διάθεσης. Παράλληλα, αναβαθμίζει την ποιότητα του ύπνου μας, ενισχύει την ενέργειά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά δυναμώνει το σώμα μας.

Αν θέλετε λοιπόν κι εσείς να ξεκινήσετε τη γυμναστική, δεν έχετε παρά να σηκωθείτε από τον καναπέ, να βάλετε τα αθλητικά σας και να ακολουθήσετε τις ασκήσεις που προτείνει η Ζωή Δημητράκου μέσα από την αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ».

Η καταξιωμένη αθλήτρια μας κρατάει συντροφιά καθημερινά στις 12:20 στο MEGA και μας μαθαίνει πώς να γυμναζόμαστε σωστά και έξυπνα, με ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα γυμναστικής για όλη την οικογένεια.

Μάλιστα, τα προγράμματα γυμναστικής περιλαμβάνουν ασκήσεις και μικρά μυστικά που όλοι έχουμε ανάγκη για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να ενισχύσουμε τη σωματική και πνευματική μας υγεία, ενώ στο τέλος κάθε προγράμματος, η Ζωή Δημητράκου, μαζί με τον μάγειρα Απόστολο Ρουβά, δίνει πολύτιμες συμβουλές για υγιεινή διατροφή και διαιτητικά tips που μπορούμε εύκολα όλοι να ετοιμάσουμε στο σπίτι.

Δείτε το cardio πρόγραμμα με συνδυαστικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για να κάψετε θερμίδες και… να το ευχαριστηθείτε.

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» με τη Ζωή Δημητράκου