Σίγουρα, οι celebrities δεν είναι απαραίτητα πηγές γνώσης και σοφίας, αλλά όταν πρόκειται για ομορφιά, το να είσαι στη showbiz σημαίνει ότι έχεις μάθει κάποια μυστικά για το πώς να δείχνεις όμορφη, να διατηρείσαι σε φόρμα και να ζεις καλά. Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας μυστικά ευεξίας από το Χόλιγουντ.

 Γκαλ Γκαντότ

«Πίνω άφθονο νερό για να ενισχύσω την ενυδάτωση του οργανισμού μου. Επίσης πίνω φρέσκο φυσικό χυμό πορτοκαλιού, επειδή η βιταμίνη C είναι πραγματικά απαραίτητη για τον οργανισμό. Προσπαθώ να βγαίνω στο φως του ήλιου όσο πιο πολύ μπορώ, προκειμένου να ανεβάσω τα επίπεδα ενέργειάς μου. Τέλος, φροντίζω να κοιμάμαι μόλις ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου».

Νικόλ Κίντμαν

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι διαλέγω να νιώθω ευγνωμοσύνη. Κάποιες φορές προτιμώ να κοιμηθώ από το να σηκωθώ και να γυμναστώ. Βγάζω μερικά πράγματα από το πρόγραμμά μου ώστε να έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. Επίσης φροντίζω να βρίσκω χρόνο για τον σύζυγό μου. Και είμαι πάντα πρόθυμη να αλλάζω και να προσαρμόζομαι σε νέες καταστάσεις».

Έιμι Άνταμς

«Όταν ήμουν μικρή ήμουν μπαλαρίνα και πολλές φορές εύχομαι να είχα διατηρήσει τη σωστή στάση σώματος. Πλέον κάνω προπονήσεις ενδυνάμωσης, χρησιμοποιώντας ελαφριά βάρη. Γυμνάζομαι μία φορά την εβδομάδα, έτσι ώστε να διατηρώ τη μυϊκή μου μάζα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα καθώς μεγαλώνει. Επίσης αγαπάω το τρέξιμο. Προσπαθώ να τρέχω καθημερινά, όταν έχω τη δυνατότητα».

Λίλι Κόλινς

«Η συνήθεια που με χαλαρώνει είναι να ψήνω γλυκά. Είναι μια ψυχοθεραπευτική διαδικασία για εμένα. Στον ελεύθερό μου χρόνο πραγματικά απολαμβάνω να εξερευνώ την κουζίνα και να πειραματίζομαι. Επίσης, μου αρέσει πολύ να ακούω μουσική καθώς ψήνω, με βοηθάει να συγκεντρώνομαι και να αφήνομαι στη στιγμή.»

Κέιτ Γουίνσλετ

«Πίνω πολλούς πράσινους χυμούς. Το ψυγείο μας είναι πάντα γεμάτο σπανάκι, κέιλ και αγγούρια.».

Ιρίνα Σάικ

«Η μητέρα μου μού έχει μάθει να περνάω παγάκια από το πρόσωπό μου κάθε πρωί, έτσι ώστε να διώχνω το πρήξιμο και να τονώνω την επιδερμίδα μου. Όταν το πρόσωπό μου είναι πρησμένο ή δεν έχω κοιμηθεί αρκετά, παίρνω παγάκια με αγγούρι ή χαμομήλι και τα περνάω γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και τον λαιμό μου. Μέσα σε λίγα λεπτά το δέρμα μου λάμπει.»

Εμίλια Κλαρκ

«Το πραγματικό μυστικό ευεξίας για εμένα δεν είναι άλλο από τον ύπνο. Όταν το δέρμα είναι χαρούμενο και ξεκούραστο, λάμπει. Επίσης, κοιμάμαι με μεταξένια μαξιλαροθήκη. Αναβαθμίζει τον ύπνο και έχει υπέροχη αίσθηση. Επίσης, αν έχετε μαλλιά που φριζάρουν, ο ύπνος σε μεταξένια μαξιλαροθήκη, πραγματικά θα τα βοηθήσει.»

Έμμα Στόουν

«Είμαι αλλεργική σε πολλά πράγματα, οπότε μπορώ να χρησιμοποιώ προϊόντα με μόνο ένα συστατικό. Έχω ένα μεγάλο μπουκάλι ελαιόλαδο στον νιπτήρα μου, το οποίο βάζω στο πρόσωπό μου. Γενικά, βάζω λάδι παντού στο σώμα μου. Επίσης, αγαπώ το λάδι καρύδας, το λάδι αργκάν και χρησιμοποιώ φυσικό λάδι από κουκούτσια σταφυλιού για την ενυδάτωση του προσώπου μου μετά το ντους.