Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να γιορτάζει καθημερινά τον έρωτά της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη όμως δεν γινόταν να μην τιμήσει την Ημέρα των Ερωτευμένων κι έτσι ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ντυμένοι και οι δύο με τα καλά τους από κάποια έξοδο σε παλαιότερο ταξίδι τους τους είδαμε να ποζάρουν με διάπλατο χαμόγελο δίπλα σε μία τεράστια καρδιά, που ταίριαξε στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στο πρόσωπο του Φίλιππου όπως έχει δηλώσει και η ίδια η παρουσιάστρια – και όπως φαίνεται άλλωστε όποτε μιλά γι΄ αυτόν και λάμπει – βρήκε τον ιδανικό σύντροφο για να πορευτεί μαζί στη ζωή.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και αρκετά συχνά μοιράζονται με τους followers τους τις χαλαρές στιγμές που περνούν μαζί στο σπίτι.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε και διαδικτυακά τον Βαλεντίνο της «λιώνοντάς» μας με τη γλυκιά της αφιέρωση στη λεζάντα:

«Πολύ πριν σε γνωρίσω …σε περίμενα»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου: