Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές έρχονται στο «My Greece» κάθε Σάββατο και Κυριακή με ξεναγό την Δέσποινα Βανδή που μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ξανά την Ελλάδα.

Μια απόδραση στην αγκαλιά της ελληνικής φύσης μας προσφέρει αυτό το σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή. Το Σάββατο 6 Μαρτίου το «My Greece» ανεβαίνει στο Μαίναλο και ξεδιπλώνει σε όλους εμάς τα στολίδια της ορεινής Αρκαδίας. Συνταξιδιώτης ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου που αντλεί έμπνευση από τη φύση και μας αποκαλύπτει το ταλέντο του και στη μαγειρική, φτιάχνοντας «Καρμπονάρα Στάνκι», όπως την ονόμασε. Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να βουτήξουμε μαζί τους στα παγωμένα και ορμητικά νερά του Λούσιου ποταμού, να περπατήσουμε διάσημα φαράγγια, να μάθουμε ιστορίες της Επανάστασης και με φόντο τα ιστορικά πέτρινα αρχοντικά να τους ακολουθήσουμε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει το ταξίδι της με τον Γιάννη Στάνκογλου στην ορεινή Αρκαδία και μας προσφέρουν μαγευτικές εικόνες, απολαυστικές στιγμές και νόστιμες ιστορίες. Έχει φιόρδ η Αρκαδία; Τι είναι οι «κουραμπιέδες του άνδρα» που φτιάχνουν στη Δημητσάνα; Τι μουσική θέλει το αμπέλι για να καρποφορήσει; Και πώς είναι σήμερα το άντρο των Κολοκοτρωναίων; Οι απαντήσεις μας περιμένουν στο «My Greece» που και αυτό το σαββατοκύριακο γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα.

Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

«MY GREECE» ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:40 ΣΤΟ MEGA

Instagram: @mygreece.official

#MyGreeceMega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΙΖΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΖΑΜΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA