Στον χώρο της ομορφιάς αναδύονται καθημερινά ολοένα και περισσότερες νέες τάσεις που αφορούν το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα νύχια και το skincare. Ειδικά, μάλιστα, τον τελευταίο έναν χρόνο, που μένουμε σπίτι για την προστασία ενάντια στον κορονοϊό, η περιποίηση της επιδερμίδας έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο.

Καλές οι μάσκες, τα serum, οι κρέμες…τι συμβαίνει όμως με την γυμναστική προσώπου;

Το παρακάτω βίντεο είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε τώρα αυτό το skincare treatment στο πρόσωπό σου μιας και μπορεί πραγματικά να  προσφέρει άπειρα οφέλη.

Αυτές οι ασκήσεις είναι πραγματικά πολύ εύκολες. Δεν υπάρχει τεχνική δυσκολία. Στην ουσία, ασκούμε πιέσεις με κινήσεις των χεριών και των δαχτύλων μας στα διάφορα σημεία του προσώπου και έτσι γυμνάζεις όλη την επιδερμίδα σου.

Και το αποτέλεσμα;Θα σας ενθουσιάσει, καθώς η γυμναστική προσώπου δεν κάνει μόνο ένα πράγμα: Κρατά σφριγηλό το δέρμα, γυμνάζει τους μυς, επιβραδύνει την εμφάνιση νέων ρυτίδων και απαλύνει τις ήδη υπάρχουσες. Καταπολεμά, επίσης, τη μυϊκή ένταση, αλλά και το στρες στην επιδερμίδα. Δείτε την ως ένα mini face lift, που μπορεί να αλλάξει πραγματικά το δέρμα σου.

Αφιερώστε, λοιπόν, 10 λεπτά από τον χρόνο σου κάθε βράδυ, την ώρα που βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία, και κάνε γυμναστική προσώπου. Πολύ σύντομα το δέρμα σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα λάμψει πραγματικά.

Ακολουθήστε το στο Google News