Το σώμα της μετά τη γέννα αποκάλυψε στο Instagram η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση. Στις δυο φωτογραφίες που ανάρτησε την μία πλάι στην άλλη η Μιλούση έγραψε «Ένας μήνας μετά vs πέντε μήνες».

Μετά την πρόσφατη γέννηση της δεύτερης κόρης της η αθλήτρια όπως φαίνεται δούλεψε σκληρά και βρήκε πολύ σύντομα τη φόρμα της.

Η 37χρονη Μιλλούση είναι παντρεμένη με τον χρυσό πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και μαζί του έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Σοφία (που γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2019) και την Ελένη (3 Δεκεμβρίου 2020).

Η ίδια έχει δέκα συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα στον δοκό ισορροπίας και εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, του 2012 και του 2016. Περιστασιακά αγωνίζεται στην ρυθμική γυμναστική αλλά ειδικεύεται στον δοκό ισορροπίας. Ήταν φιναλίστ στον δοκό ισορροπίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής 2011. Κέρδισε επίσης στον τελικό του δοκού στο Artistics Gymnastics Olympic Test 2012 με την οποία εξασφάλισε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News