Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros, η πρωταθλήτρια τένις Μαρία Σάκκαρη μίλησε για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και το Tik Talk.

Η Μαρία Σάκκαρη μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ότι θα τον πέρναγα μόνη μου. Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου.

Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες. Η σχέση μας κρατάει σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα».

Το Roland Garros και το όνειρό της

«Το Roland Garros θα μου μείνει αξέχαστο. Το πρόγραμμα θα έχει Ολυμπιακούς Αγώνες, έχω τεράστιο ενθουσιασμό. Το όνειρο κάθε Έλληνα αθλητή είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μετά από κάθε ήττα χρειάζομαι 24 ώρες για να καθαρίσω το μυαλό μου. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για το πώς να ξεπεράσω μια ήττα. Πολλές φορές το μυαλό σου παίζει βρώμικα παιχνίδια. Στην Ρώμη δυσκολεύτηκα να ξεπεράσω την ήττα μου, έμεινα εκτός γηπέδου για αρκετές ημέρες μέχρι να αγαπήσω ξανά το τένις. Το μυαλό είναι το 80% στο τένις και 20% τα υπόλοιπα. Δεν θα ήθελα να έχω προπονήτρια τη μητέρα μου, πολύ δύσκολο. Δεν είμαι σαν τον Στέφανο Τσιτσιπά. Προτιμώ να έχω μια σχέση μητέρας με κόρη. Μου δίνει, όμως, συμβουλές» ανέφερε η καταξιωμένη Ελληνίδα τενίστρια.

Οι δυσκολίες και τα αρνητικά σχόλια

«Οι Έλληνες είμαστε προπονητές από τους καναπέδες μας. Ζω από τα 18 μου στο εξωτερικό. Ειδικά τα πρώτα τέσσερα χρόνια ταξίδευα συνεχώς. Για να μπορέσω να φτάσω στο επίπεδο που είμαι σήμερα. Η μεγάλη μου δυσκολία είναι το μαγείρεμα και το καθάρισμα του σπιτιού. Ξέρω τα βασικά. Φτιάχνω πολύ ωραίο κοκκινιστό, συνταγή της γιαγιάς μου.

Άφησα πολλά πράγματα πίσω στην Ελλάδα. Ήμουν τυχερή γιατί έχω πάρα πολύ καλούς φίλους. Οι φίλες μου με στηρίζαν από πάντα. Είχαμε συνέχεια επικοινωνία όσο ήμουν στην Βαρκελώνη. Στερήθηκα πράγματα αλλά πήρα τόσα περισσότερα απ’ αυτή τη ζωή. Έμαθα να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά, μιλάω με τον εαυτό μου. Δεν με θεωρώ τρελή, ίσα ίσα βελτιώνομαι σαν άνθρωπος» δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη.