Με τον δικό του τρόπο θέλησε να γιορτάσει την ημέρα του πατέρα που ήταν στις 20 Ιουνίου ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έστειλε το μήνυμά του για την πατρότητα ενώ παράλληλα μας έδειξε και τον σχεδόν ενός έτους γιο του, Phineas.

Ο μικρός γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου από τη σύζυγό του, Τζέσικα Μπιέλ, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν μας τον είχε συστήσει. Το ζευγάρι έχει άλλον έναν γιο που είναι έξι χρόνια μεγαλύτερος. Τα δημοσιεύματα μάλιστα τους ήθελαν να περνούν κρίση στον γάμο τους, καθώς τον Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες απιστίας από μεριάς του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ και συνεχίζουν να είναι μαζί.

«Το να είσαι μπαμπάς είναι καλύτερο από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ευχαριστώ τον μπαμπά και τον παππού μου για την καθοδήγηση, κάνοντας τις θυσίες για να ζήσω τα όνειρά μου και να με διδάξουν ότι η πραγματική ζωή συμβαίνει σε όλες τις μικρές στιγμές. Καλή ημέρα του πατέρα σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω», έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Δείτε την παρακάτω: