Μπορεί κάποτε στην Ελλάδα οι διάσημες γυναίκες να απέφευγαν να μιλούν για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχουν κάνει, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η νοοτροπία αυτή έχει αλλάξει. Πλέον, αναφέρονται χωρίς ενδοιασμούς στις αλλαγές της εμφάνισής τους και μάλιστα κάποιες από αυτές δεν διστάζουν να παραδεχτούν ότι μετάνιωσαν που έκαναν πλαστική. Ποιες κυρίες λοιπόν, έχουν βάλει νυστέρι, έχουν ενισχύσει το στήθος τους και έχουν πειράξει το πρόσωπό τους;

Η Έλενα Παπαρίζου:

Η Ελενα Παπαρίζου έχει πει στο περιοδικό «ΟΚ!», ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος της. Όμως αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο θα το έκανε μικρότερο. «Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω. Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει», έχει σημειώσει.

Η Τζένη Μπαλατσινού:

Το πρώην μοντέλο έχει αναφέρει και αυτή ότι έχει αλλάξει το στήθος της. «Είμαι υπέρ. Όταν είχα κάνει στο στήθος το είχα παραδεχτεί. Και τι έγινε; Αν αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σε ενοχλεί και θα ήθελες να το αλλάξεις, καλό είναι να το κάνεις. Οπότε αν σύμφωνα με τον Νεύτωνα, κάτι πάνω μου αρχίσει να πέφτει και δεν μου αρέσει, θα το σηκώσω», έχει πει στο «ΟΚ!».

Η Κατερίνα Καινούργιου:

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις πλαστικές από τα 17 της. Τότε είχε κάνει επέμβαση στην μύτη της και αργότερα στο στήθος της, κάτι που έπειτα μετάνιωσε. «Εγώ, όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ μεγάλο στήθος, και δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Πέρασα δύσκολα. Όσο μεγάλωνα αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα στα 34 δεν θα έβαζα ποτέ στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Μετά πήγα και το αφαίρεσα», έχει πει στην εκπομπή της.  Επίσης, έχει κάνει μπότοξ.

Η Δούκισσα Νομικού:

Το μοντέλο το 2021 στα Madwalk είχε εμφανιστεί με cupcakes στο στήθος, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για την επιλογή αυτή. Η ίδια είχε αναφέρει τότε: «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω».

Η Ελένη Φουρέιρα:

Η τραγουδίστρια έχει τοποθετηθεί σε διάφορες εκπομπές για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της. Μεταξύ άλλων έχει αναφέρει: «Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε».

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)