Ο Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε και πάλι. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα και πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο «βασιλιάς» των κρίκων επέστρεψε στην Ελλάδα και έτρεχε -που αλλού;- στην αγκαλιά των αγαπημένων του.

Η Βασιλική Μιλλούση, η οποία γνωρίζει όσο κανείς την προσπάθεια που κατέβαλε για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, έκανε μια ανάρτησή της στα social media για να πει το δικό της «μπράβο», με τους ακολούθους της  να συγκινούνται με αυτά που έγραψε.

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο…. λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια! Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες! Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε», ανέφερε στην ανάρτηση της η Βασιλική Μιλλούση.

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του Πετρούνια στην Ελλάδα η Μιλλούση ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τον περήφανο μπαμπά στην αγκαλιά της κόρης του.