Η γυμναστική αποτελεί για τις περισσότερες γυναίκες αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, για τη διατήρηση ενός νεανικού και υγιούς σώματος. Αυτό που λίγες γνωρίζουν όμως είναι ότι ακριβώς όπως γυμνάζουμε τους μυς του σώματος, έτσι ακριβώς πρέπει να γυμνάζουμε και τους μυς του προσώπου, καθώς η περιποίηση δεν αρκεί για μία όμορφη και ξεκούραστη όψη. Ο καλύτερος τρόπος για μία υγιή, νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα είναι η face yoga.

Στην ουσία πρόκειται για ένα συνδυασμό πιέσεων, ασκήσεων γιόγκα και μασάζ στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος, επαναφέροντας τη λάμψη και τη ζωντάνια στη στρεσαρισμένη επιδερμίδα. Κάνοντας face yoga έξι φορές την εβδομάδα για είκοσι λεπτά, θα δεις σημαντική μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων μέσα σε δύο έως τέσσερις μήνες.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε 8 βασικές ασκήσεις face yoga, για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, που θα απελευθερώσουν τη συσσωρευμένη ένταση βοηθώντας σε να αποκτήσεις πιο σφιχτή και ανορθωμένη επιδερμίδα.