Υγεία. Το σημαντικότερο αγαθό που μπορεί να ζητήσει κάποιος. Η περίοδος της πανδημίας ήρθε για να μας υπενθυμίσει και να μας επιβεβαιώσει, αυτό που όλοι γνωρίζουμε αλλά συχνά πυκνά ξεχνάμε και θεωρούμε δεδομένο. Πώς όμως διασφαλίζουμε την υγεία μας; Ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι η μόνη απάντηση στην ερώτηση αυτή. Όσο απλό και αν ακούγεται το να ακολουθήσει κάποιος έναν υγιεινό τρόπο ζωής, στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Τόσο οι έντονοι ρυθμοί της σύγχρονης πραγματικότητας όσο και ο ταυτόχρονος εναρμονισμός με τις απαιτήσεις που την συνοδεύουν, αναγάγουν το ζήτημα της υγιεινής ζωής σε έναν γρίφο για δυνατούς λύτες.

Η υγιεινή διατροφή είναι ο βασικότερος πυλώνας στον οποίο στηρίζεται, ο ζητούμενος απ’ όλους μας, υγιεινός τρόπος ζωής. Η αναγωγή του wellness σε παγκόσμια τάση τα τελευταία χρόνια και το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών προς προϊόντα που υπηρετούν την τάση αυτή, δείχνει ξεκάθαρα την ευαισθητοποίηση που υπάρχει και την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεται πλέον το ζήτημα της υγείας.

Εξαίρεση όλων των παραπάνω δεν θα μπορούσαν να αποτελούν οι επιχειρήσεις, οι οποίες πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ειδικά όσον αφορά αυτές που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει κατακόρυφα. Οι καταναλωτές γίνονται καθημερινά περισσότερο επιλεκτικοί κάτι το οποίο έχει οδηγήσει τον κλάδο προς νέες, φρέσκες και καινοτόμες προτάσεις.

Τελευταίο και χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η ΔΕΛΤΑ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, που ήρθε φέτος το καλοκαίρι με μία εντελώς καινούρια πρόταση, πλήρως εναρμονισμένη με τα όσα αναλύθηκαν παραπάνω. Τα νέα Life Smoothies που αποτελούν μία καινοτομία η οποία θα συζητηθεί.

  • Το LIFE Smoothie Green Power συνδυάζει βιταμίνες, σίδηρο και αντιοξειδωτικές ουσίες με το σπανάκι και τη δροσιστική γεύση του αγγουριού. Θα γίνει ο «πράσινος» σύμμαχος της καθημερινότητας σου, ακόμα και για σένα που δεν καταφέρνεις να καταναλώσεις επαρκείς ποσότητες φρούτων και λαχανικών.
  • Το LIFE Smoothie Berry Boost βάζει στο ίδιο μπουκάλι τα πλούσια σε πολυφαινόλες και βιταμίνη C μύρτιλα μαζί με τους πολύτιμους καρπούς της πολυβιταμινούχου αρώνιας. Σου υπόσχεται ένα γευστικό re-start συγκεντρώνοντας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου καθημερινά.
  • Το LIFE Smoothie Energy Shot έχει το χρώμα και τη δύναμη του ήλιου συνδυάζοντας τον χρυσαφένιο κουρκουμά τα αρωματικά φρούτα του πάθους, το τροπικό – πλούσιο σε βιταμίνες μάνγκο και τους γεμάτους καφεΐνη καρπούς γκουαρανά. Σου χαρίζει full ενέργεια σε κάθε γουλιά με την πιο φρέσκια και νόστιμη γεύση της φύσης.
  • Το LIFE Smoothie Fiber & GO προσθέτει στο κλασικό και αγαπημένο πορτοκάλι, κόκκινα γκρέιπφρουτ και καλοκαιρινά ροδάκινα δημιουργώντας ένα χορταστικό Smoothie. Θα γίνει για σένα η «μαγική» συνήθεια μέσω της οποίας θα βελτιώσεις τη διατροφή σου πλούσια εμπλουτίζοντας τη με φυτικές ίνες, θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Φτιαγμένα αποκλειστικά και μόνο από 100% πραγματικά φρούτα και λαχανικά! Οι εκρηκτικοί αυτοί συνδυασμοί, δεν δημιουργήθηκαν μόνο για τη μοναδική τους γεύση, αλλά και για την υψηλή διατροφική τους αξία. Ειδικά σε μια περίοδο που η θωράκιση του οργανισμού με πολύτιμες βιταμίνες γίνεται ακόμα πιο σημαντική, τα νέα Life Smoothies συμβάλλουν στη σωστή διατροφή μ’ έναν μοναδικό γευστικό τρόπο.