Αναμφισβήτητα, στην covid εποχή όπου το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου είναι καλυμμένο με μάσκα, τα φρύδια είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που κάνουν το βλέμμα πιο εκφραστικό και εντυπωσιακό. Το brow lamination είναι η τάση που ανέδειξαν οι instagramers γιατί προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς μακιγιάζ. Γι’ αυτό θεωρείται ένα πολύτιμο beauty treatment που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας πριν φύγουμε για διακοπές.

Φυσικά, πριν κλείσουμε το ραντεβού μας με την ειδικό, μαθαίνουμε όσα χρειάζεται για την τεχνική και τα πλεονεκτήματά της, ώστε να έχουμε τονισμένα και περιποιημένα φρύδια χωρίς να τους αφιερώνουμε χρόνο.

Το brow lamination αποτελεί την τελευταία τάση για «γεμάτα» καλοσχηματισμένα φρύδια και φυσικό αποτέλεσμα, εναρμονισμένο με τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου. Εγινε γρήγορα δημοφιλές γιατί μπορεί να αντικαταστήσει το τατουάζ και το microblending, με πολύ μικρότερο κόστος.

Τι είναι όμως; «Πρόκειται για μη επεμβατική, εντελώς ανώδυνη μέθοδο που αναδομεί την τρίχα, την ανορθώνει και τη λειαίνει κάνοντας τα φρύδια να φαίνονται πιο πυκνά και εντυπωσιακά» εξηγεί η brow expert Ελπίδα Ροδινού.

Σε ποιους απευθύνεται

Το brow lamination είναι ιδανικό για κάθε τύπο φρυδιών και κάθε ηλικία. Αποτελεί εξαιρετική λύση για τα απείθαρχα, άγρια και ατίθασα φρύδια αλλά και για τα λεπτά και ακανόνιστα αφού «γεμίζει» διακριτικά τα κενά σημεία. Το αποτέλεσμα μοιάζει απολύτως φυσικό.

Η διαδικασία

Η πλήρης υπηρεσία περιλαμβάνει βαφή, σχηματισμό φρυδιών και «κλείδωμα» των φρυδιών με θεραπεία ενδυνάμωσης. Μάλιστα βάσει ερευνών αποδεδειγμένα επιτυγχάνει πάχυνση της τρίχας κατά 24% από την τρίτη εφαρμογή.

Διάρκεια & κόστος

Η εφαρμογή της τεχνικής διαρκεί περίπου 45 – 60 λεπτά, και γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο επαγγελματία. Η ενδεικτική τιμή του είναι  γύρω στα 40 ευρώ. Επιπλέον το αποτέλεσμα κρατάει από ένα ως ενάμισι μήνα, χωρίς κάποια φροντίδα συντήρησης.

Τι να προσέξουμε

Δεν πρέπει να βρέξουμε την περιοχή για 24 ώρες μετά τη διαδικασία του brow lamination.