Ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τον νέο του ρόλο αλλά και το πρόβλημα υγείας που του δημιούργησε η κούραση και το άγχος.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αρνήθηκε να παίξει στις Άγριες Μέλισσες και εξήγησε το λόγο: «Φοβήθηκα να συμμετέχω στις Μέλισσες. Το φοβήθηκα το καθημερινό. Πάντα είχα μια αντίσταση στο καθημερινό. Θαύμαζα τους ανθρώπους που το κάνανε γιατί ξέρω τον κόπο, την καθημερινή τριβή με την κάμερα και τη συνέπεια που πρέπει να έχεις. Η προηγούμενη αντίληψη που είχα και ο φόβος με κράτησαν και είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες. Φέτος κάνω σχεδόν καθημερινό. Βρίσκεις τους ρυθμούς σου και μπορείς και ανταπεξέρχεσαι. Δύσκολη ιστορία και η κούραση έφτασε πολλές φορές στα όρια, Κάποια πρωινά νομίζω από την εξάντληση με παίρνανε τα κλάματα. Ήθελα να φύγω».

Ο Τάσος Νούσιας συμπλήρωσε: «Υπήρξε μια αρκετά μεγάλη περίοδος της ζωής μου που μπήκα σε insomnia, έχασα τον ύπνο μου. Δε μπορείς να ξεκουραστείς όταν η ένταση συσσωρεύεται. Ούτε χρόνος για να δω ειδικό δεν υπήρχε. Έναν τραυματισμό που είχα στο πόδι από ένα διαφημιστικό, δε μπόρεσα ποτέ να πάω να τον δω. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια εξαιρετική δουλειά στα χέρια μας. Συνάδελφοι αγαπημένοι, με κάποιους έχουμε ξαναδουλέψει, μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε».

«Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό και υπάρχει και μια πλειάδα νέων που κάθε φορά εισάγεται πια… Η ιστορία της βεντέτας δυστυχώς καλά κρατεί στην Κρήτη. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει. Είναι καιρός οι κρητικοί να διαχειριστούν αυτά τα αδιέξοδα γεννήματα για να ησυχάσουν όλοι. Δεν οδηγεί πουθενά… Όταν πάω για γύρισμα ή από τον δρόμο και στο σπίτι καμιά φορά τους μιλάω κρητικά, τους πειράζω και μου λέει η κόρη μου, “Σταμάτα ρε μπαμπά επιτέλους”», τόνισε ο ίδιος.