Δεκατρείς ημέρες συμπληρώνονται σήμερα από την τελευταία φορά που ο Θύμιος Μπουγάς έδωσε σημεία ζωής, επισκεπτόμενος το Αστυνομικό Τμήμα για να ζητήσει προστασία από εκείνους που το βράδυ της Παρασκευής 29/4 προς ξημερώματα Σαββάτου 30/4 του έκαναν τη ζωή «κόλαση» όχι μόνο τραμπουκίζοντας τον και τρομοκρατώντας τον έξω από το σπίτι του αλλά παραποιώντας και την αλήθεια αφού τον παρουσίασαν ως τον μανιακό που κυνηγά αθώους πολίτες.

Ακόμα και σήμερα, άπαντες αναζητούν ένα σημείο ζωής του 39χρονου άνδρα και εκφράζουν φόβους ακόμα και για την ίδια του τη ζωή, ελπίζοντας πως απλά έχει κρυφτεί κάπου για να προστατευτεί και να ηρεμήσει. «Υπάρχει μια οικειοθελής εξαφάνιση λόγω του φόβου και του πανικού. Ωστόσο, μας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο η πιθανότητα ότι ο Ευθύμης, μετά τα πάνδεινα που έχει υποστεί πολλές φορές, να έχει βάλει σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του ή αυτοί οι οποίοι τον βιντεοσκόπησαν και δημιούργησαν όλο το θέμα του bullying να έχουν βαλθεί να τον βγάλουν από τη μέση», δήλωσε ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

Τα παραπάνω υποστήριξε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Θύμιος ζει και απλά κάπου κρύβεται.

Θα αναζητηθούν ευθύνες

Στο μέτωπο των ερευνών για τα άτομα που εκείνο το βράδυ επιτέθηκαν στον Θύμιο Μπουγά, σύμφωνα με το patrisnews.gr, δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη πέραν της προσαγωγής των δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό οι οποίοι κατέθεσαν στην αστυνομία.

Την περασμένη Κυριακή, ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στην Εισαγγελία η οποία εξετάζει ενδελεχώς τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

«Οι ευθύνες θα αναζητηθούν», διαβεβαίωσε ο κ. Κουρούκλης, δηλώνοντας ότι «καλό είναι να προσέχουν όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση και ότι το διάστημα από 4 έως 11 Μαΐου έχει πολλά ποινικά αδικήματα για πολλούς»